Antena Căutare

Elena Hasna, copilul fenomen, despre cum i-a schimbat viaţa "Next Star": Susţin concerte în Franţa! Sper să ajung o stea în muzică!

Un adevărat fenomen, Elena Hasna a cucerit inimile a milioane de oameni din toate colţurile lumii, după ce a urcat pe scena de la "Next Star", căci interpretarea melodiei Larei Fabian, "Je suis malade", a adunat peste opt milioane de accesări pe Youtube.

Un adevărat fenomen, Elena Hasna a cucerit inimile a milioane de oameni din toate colţurile lumii, după ce a urcat pe scena de la "Next Star", căci interpretarea melodiei Larei Fabian, "Je suis malade", a adunat peste opt milioane de accesări pe Youtube.


Cum i-a influenţat viaţa şi ce face acum, află mai jos, într-un interviu inedit:

Cum i-a schimbat viaţă Elenei Hasnă participarea la ”Next Star”?

Next Star mi-a schimbat viaţa, fără doar şi poate, prin simplu fapt că am devenit mai cunoscută. Asta nu e tot , Next Star mi-a dat încredere în mine, mi-a dat încredere că ceea ce fac nu este în zadar, că toată muncă are şi răsplată. Pe lângă faptul că apar des la televizor, am reuşit să-mi strâng propriii fani, să bucur lumea prin muzică şi făcându-mă şi pe mine fericită

Cu ce te ocupi în prezent?

În prezent iau lecţii de canto, pian. Am spectacole chiar şi în Franţa, la sfârşitul anului voi merge din nou acolo pentru alte spectacole

Cum te simţi acum că s-a terminat şcoala?

Sunt fericită că s-a terminat şcoală, ca orice copil, pentru că a fost un an foarte greu şi o să încep să învăţ din greu pentru examenul de anul acesta. Pentru mine şcoală este foarte importantă şi îmi doresc să continui în forţă că până acum.

Vocea ta a impresionat oameni din toate colţurile lumii. Ce planuri ai pe viitor?

La sfârşitul anului acesta o să plec în Franţa pentru alte spectacole . Sunt solicitată pentru multe spectacole şi aici, pentru că iubesc să cant.

Cum reuşeşti să te împarţi între şcoală şi muzică, prieteni?

Atunci când faci ceva cu drag reuşeşti să te împărţi în toate: şcoală, canto, pian, prieteni, pregătiri pentru şcoală. Încerc să mi partajez timpul astfel încât să am timp de toate . Ca orice copil ies şi cu prietenii. Muncesc din greu pentru şcoală şi muzică .

Cum ai descrie copilăria ta?

Mă bucur de copilăria mea cât timp mi-a mai răma , mai ales în vacanţe. Iubesc să fiu copil şi să fac lucruri copilăreşti . Pot spune că sunt un copil ca orice altul, fac aceleaşi lucruri pe care le fac şi alţii: ies în oraş, merg la piscină . Doar că pe lângă astea muncesc din greu pentru a ajunge o stea în muzică şi o persoană foarte inteligentă. Dacă ar trebui să-mi descriu copilăria într-un singur cuvânt aş spune "distracţie" În timpul liber cânt, ascult foarte multă muzică, ies în oraş , mă odihnesc ...

Ce sfaturi le-ai oferi copiilor care vor să vină la Next Star?

Niciodată nu ar trebui să-şi piardă încrederea în ei, indiferent de răutăţile celor din jur. De asemenea, este esenţial să munceasă mult. Numai aşa vor reuşi. De asemenea, ar trebui să nu uite că toţi cântăreţii cunoscuţi au plecat de jos şi niciodată nu se ştie ce oportunitate va apărea în cale.

Cum este Dan Negru?

Dan Negru este cel mai tare prezentator! Este mereu vesel şi ştie cum să te facă se te simţi bine. E prieten bun tuturor copiilor de la Next Star şi mereu susţinător . Îl iubesc tare la fel ca pe întreagă echipa Next Star şi Antena 1.

Citeşte şi:

Ţi se face pielea de găină! Elena Hasna şi Ovi ne lasă fără cuvinte, cu o interpretare de aur!

Esenta tare in sticluta mica! Elena Hasna a cantat impecabil "Je suis malade"

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x