Antena Căutare

"Eu sunt Magicianul Petru și am început să fac trucuri cu o monedă!" Lidia, cu inima la gât: "Dacă se rănește? Măi copile!"

Spre marea bucurie a Lidiei, în această ediție a avut loc prima demonstrație de magie a sezonului. Micul magician care și-a arătat scamatoriile pe scena de la “Next Star” se numește Petru, are opt ani și este din București. 

Spre marea bucurie a Lidiei, în această ediție a avut loc prima demonstrație de magie a sezonului. Micul magician care și-a arătat scamatoriile pe scena de la “Next Star” se numește Petru, are opt ani și este din București.

“Așteptam de foarte mult timp un număr de magie”, spune jurata, entuziasmată. Și s-a lăsat surprinsă de micul magician. Și chiar a fost surprinsă, căci puștiul drăgălaș foc e foarte serios în ceea ce face.

A povestit cum totul a început de la o monedă pe care a cumpărat-o de la un târg de antichități. De atunci, magia face parte din responsabilitatea sa de "om mare în devenire".

Iar pe scenă? Dar ce nu a făcut pe scenăăă!!!

„Wow! Nu cred că a făcut asta!”. Diana Romaniuc și acrobațiile sale la bară îl inspiră pe Dorian Popa: Te bagi, Johnule?... Vocea Andreei pare dumnezeiască: "E Whitney Houston venită din ceruri! M-a uns la suflet!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x