Antena Căutare

Un munte de ambiție, nu glumă! Giorgia, fetița cu un picior amputat, care face gimnastică! Jurații, impresionați până la lacrimi: ”Mi-am propus să nu mai spun <>”

Surpriză de proporții în această seară, la ”Next Star”, unde a sosit o concurentă tocmai din Milano. Giorgia Greco are 11 ani și este campioana Italiei. 

Surpriză de proporții în această seară, la ”Next Star”, unde a sosit o concurentă tocmai din Milano. Giorgia Greco are 11 ani și este campioana Italiei.

Viața puștoaicei era una excelentă, însă bucuria ei a fost umbrită de un incident nefericit. Din cauza unei tumori, părinții au fost nevoiți să decidă să-i fie amputat un picior, pentru a-i salva viața. Chiar și așa, însă, ea continuă să facă sport.

”Nu am vrut acest lucru, dar am fost nevoiți. Dacă n-am fi ales asta, Giorgia n-ar mai fi fost printre noi. A trebuit să alegem asta”, a mărturisit mama fetiței.

La ”Next Star”, însă, ea și-a îndeplinit un vis - acela de a călări. Ba mai mult, ea a oferit și un moment cu totul și cu totul inedit, ce i-a lăsat fără cuvinte pe jurați.

”Câtă ambiție trebuie să aibă!”, a spus Pepe în timpul reprezentației.

”Este dovada faptului că nu există nu pot.”, a spus Lidia Buble.

Ce moment, oameni buni, ce moment! Una dintre piesele Arethei Franklin a răsunat la ”Next Star”! Delia l-a impresionat p... Boem Stars, moment spectulos pe scena ”Next Star”! Lidia Buble: ”A fost bine pentru voi, copii!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x