Next Star

Ne revedem în curând!

Katia Cărbune, cea mai tânără compozitoare din România, de la „Next Star” direct la Radio Zu! Piesa ei, în playlist, asta da performanță!

 
+7 click pentru
galerie

Ați ascultat și voi de dimineață la Radio Zu, "My heart is breathing you", o piesă ritmată care v-a garantat o zi excelentă?

Dacă nu ați reținut și numele artistei, vă spunem noi mai multe! Fetița care o interpretează și care a și compus-o de altfel se numește Katia Cărbune, are zece anișori, și talent cât încape!

S-a făcut linişte deplină atunci când frumoasa Katia Cărbune, cea mai tânără compozitoare din România, a început să cânte pe scena de la „Next Star”. O fetiță, un pian, o piesă compusă de ea, la și o sală în care nimeni nu a mai avut replică.

Nu a mai mirat pe nimeni că Pepe a fost atât impresionat de interpretarea Katiei Cărbune, încât i-a acordat un Golden Star şi accesul direct în marea finală de la Next Star!​ Iar Mihai Morar, de la Radio Zu, prezent la masa juraților în timp ce micuța Katia interpreta "My heart is breathing you", s-a gândit că o astfel de voce minunată merită și mai mulți ascultători!

La "Next Star", Katia şi-a ocupat un binemeritat loc în marea finală și în inimile noastre! 

Vă spunem sincer, nouă ni s-a făcut pielea de găină!

 

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Next Star, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/next-star/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Next.Star.Antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NextStarA1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/ponVkm, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe