Antena Căutare

O păpuşă blondă cu ochi albaştri şi o voce de aur! Cosmina cântă "One and Only" dumnezeieşte: "Eşti naturală pe scenă, a fost un moment minunat"

Cosmina Cotoroş are 11 ani şi vine din Chişinău. E pasionată de tot ce ţine de TV şi scenă şi nu pierde niciun moment pentru a-şi exersa talentul

Cosmina Cotoroş are 11 ani şi vine din Chişinău. E pasionată de tot ce ţine de TV şi scenă şi nu pierde niciun moment pentru a-şi exersa talentul

"În timpul liber îmi place să îi fac pe părinţii mei să râdă, să îi fac mândri. Ei sunt spectatorii mei. Câteodată sunt prezentatoare de ştiri, altădată fac tutoriale de make up. Îmi place să mă deghizez, să imit şi filmez tot. Încă nu le postez pe internet pentru că sunt destul de timidă", povesteşte Cosmina.

În această seară, moldoveanca noastră a venit la "Next Star" să cânte. Şi nu orice piesă, ci "One and Only" de la Adele. Piesă grea, voce pe măsură.

Juriul e uimit de talentul micuţei din Chişinău. "M-am simţit ca într-un spectacol, a fost minunat", spune Pepe.

"Ai cântat cu o lejeritate uimitoare, ai dozat totul foarte bine, bravo!", o felicită şi Dorian.

"Zici că am fost într-un lounge cu o artistă mare. A fost un moment frumos. Mi-a plăcut foarte mult naturaleţea ta pe scenă, nu e nimic forţat la tine", explica încântată şi Alină.

Dar "morocănosul" CRBL ce are de spus? Doar cuvinte de bine, clar!

Ce mai?! Talentul se cunoaşte imediat. Cosmina primeşte patru steluţe verzi şi merge mai departe.

Dacă ți-a plăcut, votează și tu concurentul printr-un SMS la 1272 (cost 0.6 Euro tva inclus) cu textul „COSMINA”, ca să ajungă în finala de popularitate. Câștigătorul va fi anunțat la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

În ediția în care Pepe încearcă pentru câteva minute rolul de prezentator al lui Dan Negru la „ Next Star” vin copii car... Cocktailuri, muzică disco şi dans = un moment de excepţie! Trupa "The Barman's" fac spectacol de zile mari la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x