Antena Căutare

"O să cântăm la vioară un vals de Strauss, dar improvizat cu... găini!" Poftim?! Doi puști îi lasă mască pe jurați

Nu degeaba "Next Star" e una dintre cele mai tari show-uri de talente din România! Momentul acesta a fost de-a dreptul senzațional! Doi copii, Robert și Filip, de 12 ani, din București, au venit cu un super număr!

Nu degeaba "Next Star" e una dintre cele mai tari show-uri de talente din România! Momentul acesta a fost de-a dreptul senzațional! Doi copii, Robert și Filip, de 12 ani, din București, au venit cu un super număr!

Cei doi prieteni au interpretat un vals de Johann Strauss la vioară și… găini! “Cum adică veți cânta la așa ceva?”, “Nu cred!!!”, se minunează, de la masa juriului, Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa. “Să reușești să combini o asemenea melodie cu jucării, mi se pare foarte interesant”, mai spune Pepe. “Un moment creativ și original. Mă bucur că se întâmplă un astfel de moment pe scena de la „Next Star””, adaugă Lidia.

Ce să mai, puștii au făcut spectacol! Bravo, băieți!

Vedetele fac acrobații la “Next Star”! Dorian îi șochează pe toți cu un detaliu neașteptat: „Eu am făcut o dată dans la ... Emoție și lacrimi! Operat de două ori pe creier și în scaun cu rotile, Dragoș vrea să-și urmeze pasiunea: teatrul de păp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x