Antena Căutare

Un dans așa cum nu ne este dat să vedem în fiecare zi. Nola te va vrăji cu mișcările ei delicate

Mama ei a dus-o la gimnastică, iar tatăl și-a dorit mult ca fata lui să facă balet. Rezultatul este absolut fantastic: dans contemporan spaniol.

Mama ei a dus-o la gimnastică, iar tatăl și-a dorit mult ca fata lui să facă balet. Rezultatul este absolut fantastic: dans contemporan spaniol.

Primul lucru pe care Dorian l-a observat la Nola a fost poziția pe care aceasta o are pe scenă și nu s-a putut abține să nu recunoască: ”Este superbă poziția”!

”Nola era prietena lui Simba, din ”Regele leu” și era frumoasă și grațioasă și atunci am zis că dacă voi avea o fetiță o va chema Nola”, a spus mama talentatei concurente. Și iată că după ceva timp a apărut pe lume Nola.

”Am emoții. Îmi tremură și mâinile și picioarele, dar cred că totul va fi bine”, a spus Nola înainte de a intra pe scenă.

"Trimite-o pe Nola direct în Marea Finală! Votează NOLA prin SMS la 1272 (0,60 Euro, TVA inclus)! Vineri, la "Neatza cu Răzvan și Dani" afli care este finalistul ediției.

"Nimănui nu-i doresc să fie în pielea mea!" Filip Cioc nu vede, dar depășește orice obstacol și luptă pentru v... Cuvintele ei sunt melodie: "Eu mâine..."! Serenada Sîrghi, interpretare cu patos despre iubire și dramă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x