Antena Căutare

„Wow! Nu cred că a făcut asta!”. Diana Romaniuc și acrobațiile sale la bară îl inspiră pe Dorian Popa: Te bagi, Johnule?

Cele 12 momente artistice susținute de copii talentați din toată țara, veniți să le arate celor trei jurați, Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa, ce știu ei mai bine să facă, sunt greu de jurizat, căci fiecare are atuul lui.

Cele 12 momente artistice susținute de copii talentați din toată țara, veniți să le arate celor trei jurați, Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa, ce știu ei mai bine să facă, sunt greu de jurizat, căci fiecare are atuul lui.

Unul dintre acele momente este și cel al Dianei Romaniuc, o fetiță de nouă ani care vine de aici, de aproape, din București.

Micuța Diana a prezentat în fața juriului de la "Next Star" un moment de acrobații la bară. Lidia a fost, de departe, cea mai impresionată de moment: "Nu cred! Doamne, fetițo!", exclamă Lidia.

"Credeți-mă, este foarte greu ce face ea acolo", apreciază și Pepe.

Dorian a fost și el, dar mai degrabă inspirat decât impresionat: "Păi asta pot să fac și eu", exclamă artistul. Te bagi, John??

Muzica populară, pe sufletul românilor! Andra Nețoi îți va face pielea de găină: "Tu ai dulceață în voce, măi fetiț... "Eu sunt Magicianul Petru și am început să fac trucuri cu o monedă!" Lidia, cu inima la gât: "Dacă se răn...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x