Antena Căutare

Daria a cântat „My Kind of Love”, dar adevărata surpriză a venit imediat după! Revedere emoționantă la „Next star”!

Seară de excepție la „Next star”! Daria Peltea a reușit să cucerească inimile tuturor cu sensibilitatea și talentul tău.

Seară de excepție la „Next star”! Daria Peltea a reușit să cucerească inimile tuturor cu sensibilitatea și talentul tău.

Puștoaica de 12 ani a venit de la Medgidia pentru a demonstra că are o voce greu de confundat. A cântat superb celebra meodie „My Kind Of Love” (Emely Sande).

Totuși, emoția pe care ea a transmis-o s-a întors înzecit! Daria a avut parte de o adevărată surpriză de zile mari atunci când în platou apare, ca prin farmec, surioara ei din Liverpool, pe care nu a mai văzut-o de cinci ani.

Trimite-o pe Daria direct în Marea Finală! Votează DARIA prin SMS la 1272 (0,60 Euro, TVA inclus)! Vineri, la "Neatza cu Răzvan și Dani" afli care este finalistul ediției.

Dan Negru toarnă paharul cu apă în capul lui Dorian! Ionela face senzație cu mișcările sale de streetdance!... Se încing spiritele! Dan Negru, în pat cu Diana Munteanu! „Denisa, de ce nu dormi la ora asta?!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x