Antena Căutare

Soacrele au aruncat cu venin prin bucătărie și nunta chiar iese cu scântei! „Nici cu burta goală nu te poți distra”

Războiul soacrele a început! Ana Morodan le supune la prima probă. Mamele trebuie să gătească meniul de la nunta celor doi îndrăgostiți!

Războiul soacrele a început! Ana Morodan le supune la prima probă. Mamele trebuie să gătească meniul de la nunta celor doi îndrăgostiți!

Soacrele au dus deja prima bătălie la „Nuntă cu scântei” încă de când au intrat în bucătărie!

În timp ce o soacră gătește, cealaltă urmărește! Soacra mare nu iartă nimic și nici cea mică nu se lasă din făcut comentarii.

Când soacra mare a zis că merge și o supă la nuntă, că nu trebuie să ai stomacul plin de mâncare, soacra mică nu a iertat ocazia de a taxa: „Nici cu burta goală nu te poți distra”!

Și a urmat un lung șir de săgeți acide!

Urmărește clipul video de mai sus ca să râzi și tu cu lacrimi!

Citește și:

Raymond și Constantina de la „Mireasă pentru fiul meu” au dat vestea cea mare! „Am decis că a venit momentul”

Soacrele se pun pe treabă și fac „Nuntă cu scântei”! Raymond și Constantina nici nu știu ce li se pregătește!... Raymond și Constantina au făcut marele anunț! Care dintre mame le va organiza nunta?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Urmărește Nuntă cu scântei integral și pe Antena Play: https://goo.gl/s15GCJ. Dacă nu eşti în fața televizorului, poți vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează și tu!

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x