Antena Căutare

Anda Adam si Ramona, sora Andreei Banica, primele "victime" la "Plasa de stele - Razbunarea vedetelor"

Vineri, 8 iulie, de la ora 20.30, în prima ediție a show-ului "Plasa de stele - Răzbunarea vedetelor",  prezentată de Dan Negru, cele dintâi "victime" ale sezonului vor fi Anda Adam și Ramona, sora Andreei Bănică.

Vineri, 8 iulie, de la ora 20.30, în prima ediție a show-ului "Plasa de stele - Răzbunarea vedetelor", prezentată de Dan Negru, cele dintâi "victime" ale sezonului vor fi Anda Adam și Ramona, sora Andreei Bănică.

Farsele le vor fi făcute celor două de Mihai Morar, respectiv Andreea Bănică. Cum vor reacționa Anda și Ramona în neașteptata și ciudata situație în care vor fi puse, telespectatorii Antenei 1 vor vedea vineri seară.

Cum în noul sezon "Plasa de stele" celebritățile le vor face farse nu doar altor celebrități și rudelor lor, ci și unor oameni obișnuiți, Cătălin Botezatu și Radu Vâlcan sunt cei care, împreună cu echipa emisiunii, i-au pregătit o păcăleală zdravănă unui tânăr electrician, aflat în timpul serviciului. Ce au pus la cale Botezatu și Vâlcan, telespectatorii vor vedea în seară de 8 iulie.

În acest sezon, vedetele care vor face farsele vor intra în competiție, în fiecare ediție, pentru trofeul "Negrul de Aur", ce le va fi acordat de un juriu format din Lidia Buble, Cătălin Bordea și Dorian Popa. Aceștia vor decide, pentru fiecare farsă în parte, care vedetă și-a intrat cel mai bine în rolul de farsor. Anul acesta farsele, nou-nouțe toate, au fost filmate la mare, în Deltă și în București.

"Plasa de stele" rămâne cel mai cunoscut show de farse din istoria televiziunii. Pe cât de multe simpatii ne-am atras, pe atât de multe antipatii avem. În timpul difuzării show-ului, toți din jurul meu mă privesc cu suspiciune. Le spun din nou că farsele au fost deja filmate, că am avut grijă ca totul să fie bine pus la punct din timp și că, dacă e cazul să cazi în plasă, nimeni nu te mai poate salva", spune Dan Negru, prezentatorul show-ului.

Care vor fi primele vedete ce vor primi trofeul "Negrul de Aur", telespectatorii Antenei 1 vor vedea vineri, 8 iulie, de la ora 20.30, în premiera show-ului "Plasa de stele-Răzbunarea vedetelor".

Jurata de la "Plasa de stele" a slăbit 15 kilograme! Lidia Buble: "Iubirea mă menţine suplă şi mereu zâmb... Cătălin Bordea şi-a cumpărat o pereche de bascheţi şi un ştrudel cu toţi banii pe care i-a câştigat în Austria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Plasa de stele nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/plasa-de-stele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/plasadestele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Bhq92P.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x