Antena Căutare

Podcastito Express sezon 2, episodul 9. Mario Fresh îl tachinează pe Aris Eram în legătură cu Laura Giurcanu. Ce spune ”cumnatul”

Mario Fresh l-a tachinat pe Aris Eram în episodul 9 al sezonului 2 Podcastito Express. Acesta a adus-o în discuție, de mai multe ori, pe Laura Giurcanu.

colaj de imagini cu aris eram si mario fresh la podcastito express sezon 2 Galerie
Mario Fresh l-a tachinat pe Aris Eram în episodul 9 al sezonului 2 Podcastito Express. Acesta a adus-o în discuție, de mai multe ori, pe Laura Giurcanu. | Antena 1

Mario Fresh și-a tachinat ”cumnatul” în episodul 9 al sezonului 2 Podcastito Express. Acesta a adus-o în discuție pe Laura Giurcanu, colega de competiție a Alexiei și ai lui Aris Eram.

Reamintim că Aris și Laura au fost filmați în timp ce se sărutau, iar recent au mers împreună la un concert. Iată cum a fost schimbul de replici dintre cei doi și ce intervenții a avut Alexia Eram.

Citește și: Podcastito Express | Episodul 10: Giulia Anghelescu și Vlad Huidu

Mario Fresh îl tachinează pe Aris Eram în legătură cu Laura Giurcanu. Ce spune ”cumnatul”

”Să zicem că noi pierdem cursa și am plecat. Cu cine ții?”, a întrebat Aris Eram în episodul 9 Podcastito Express. ”Cu Iulia și cu Laura și cu Sânziana.”, a răspuns Mario Fresh cu un zâmbet în colțul gurii.

”E bine, e bine”, a spus Aris și s-a reașezat în scaun. ”Nu vrei să deschidem subiectul?”, a venit replica ”cumnatului”. ”Nu, nu, nu”, a spus sigur pe el Aris.

Câteva minute mai târziu, Mario a fost întrebat de Alexia Eram cu cine ar merge la America Express. ”Cu Laura Giurcanu”, a răspuns el fără să stea pe gânduri.

Citește și: Podcastito Express | Episodul 8: Ada Galeș şi Tony Mott

”Bă, dar te-ai ținut de glume astăzi”, a venit răspunsul lui Aris Eram. Imediat, cei trei au început să râdă. ”Uite-l, s-a pus cu mâinile așa.”, s-a amuzat Mario Fresh.

”Cu mine ar vrea să zică, gata”, a zis fratele Alexiei Eram. ”Nu știu cum aș face echipă cu Mario”, a continuat el. Mario a vrut să știe: ”Ce, Aris, ai ceva să ne spui?!”

Aris: ”Nu, bă.” și iar s-au auzit hohote de râs. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Despre Podcastito Express sezonul 2

Podcastito Express e un produs original AntenaPLAY, în care gazdele, alături de invitați, discută despre cele mai tensionate și cele mai amuzante momente din timpul curselor. Află-le dezvăluirile în episoadele disponibile.

Citește și: Podcastito Express | Episodul 5: Giulia Anghelescu și Vlad Huidu

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x