Antena Căutare

Campioana Monica Roșu a dezvăluit SECRETUL frumuseții! Cum reușește să aibă un corp de zeiță?

La 13 ani de când s-a retras din gimnastică, fosta campioană Monica Roșu ne dezvăluie cum se menține tânără, frumoasă și în formă!

La 13 ani de când s-a retras din gimnastică, fosta campioană Monica Roșu ne dezvăluie cum se menține tânără, frumoasă și în formă!

Monica Roşu şi-a început carieră în gimnastică încă de la 9 ani, atunci când a participat la primul turneu internaţional. În anul 2001, Monica a concurat în Olanda şi Slovacia, în anul 2002 a făcut parte din echipa României la Campionatele Europene pentru Juniori, unde a câştigat medaliile de bronz la sărituri şi sol.

În 2003 a concurat la Campionatele Mondiale de la Anaheim (SUA), unde a câştigat medalia de bronz. În 2004 la Jocurile Olimpice de vara din Atena, Monica Roșu a câştigat medalia de aur în finalele pe aparate. Tot în 2004 a participat şi la Campionatele Europene de Gimnastică (Amsterdam), unde a câştigat medalia de aur la sărituri.

În prezent Monica Roşu s-a dedicat televiziunii şi prezintă ştiri sportive. Cum reușește totuși fosta campioană a României să se mențină în formă? Află urmărind clipul video de mai sus!

Gimnastele de AUR ale României, apariție inedită la „Prietenii de la 11”! Monica Roșu, Cătălina Ponor și Silvia Stroescu... Daniela Crudu pleacă în Africa într-o super aventură! Nu rata PREMIERA emisiunii ”Ultimul trib”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x