Antena Căutare

Gabriel Fătu, mărturisiri despre cât de greu e să fie tătic: ”E complicat, mai ales că...” Fiica lui, Ingrid, are un an și cinci luni

Gabriel Fătu a devenit tătic în urmă cu mai bine de un an de zile, iar astăzi a venit în direct, la ”Prietenii de la 11”, cu fiica lui, Ingrid Ana. 

Gabriel Fătu a devenit tătic în urmă cu mai bine de un an de zile, iar astăzi a venit în direct, la ”Prietenii de la 11”, cu fiica lui, Ingrid Ana.

Astfel, în cadrul interviului, el a vorbit despre cât de dificil e să fie tătic, dar și despre noua piesă pe care o pregătește.

”E foarte frumos, dar e complicat pentru că nu am timp să-i oferă atât cât merită, cât am nevoie și cât are nevoie. Chiar îmi spunea soția că după amiaza începe să strige prin casă <<tata, tata>>s”, a mărturisit Gabriel Fătu la ”Prietenii mei”.

Dacă până acum a putut fi văzut în numeroase comedii, de această dată, Gabriel Fătu și-a dorit să joace într-o dramă.

”<<Ana lui Manole>>, la Sala Dalles, o dramă. Dacă până acum am făcut comedii, de această dată am vrut să încerc o dramă.”, a mai povestit acesta.

Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici! O zodie are parte de schimbări pe toate planurile... Cum să-ți controlezi greutatea în sarcină! Carmen Brumă, extrem de strictă: ”Procesul de revenire începe în prima zi în ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x