Antena Căutare

CRBL va face parte din juriul "Romania Danseaza"!

Hotarat lucru, CRBL va face parte din juriul “Romania Danseaza”! Artistul a facut anuntul in emisiunea Simonei Gherghe, Acces Direct!

Au cantat la “Te cunosc de undeva”, iar acum se pragatesc de dans. Jorge si CRBL vor fi doua dintre vedetele show-ului “Romania Danseaza”. Cine va intregi “distributia”, urmeaza a se afla in curand :)

O viata asta am facut. Am pus mana pe microfon, pentru ca voiam ca lumea sa vada cum dansez. Am ajuns in pozitia in care sa fac parte dintr-un juriu in care doar dansul primeaza. Aici nu poti pacali pe nimeni! Oamenii, inainte sa vada, simt! “Romania Danseaza" e cel mai tare show, sunt foarte bucuros sa fac parte din juriu”, a spus CRBL, la Acces Direct.

Stiu ca e un premiu foarte mare, 50.000 de euro pentru castigator, si ca publicul voteaza! Ok, noi suntem juriu, dar e orientativ... Din 18 februarie intram noi in actiune, incep auditiile in Bucuresti, e cu public deschis, dupa care incepe show-ul”, a mai precizat artistul.

Urmatoarea oprire pe 1 si 2 februarie la Iasi: Hotel Astoria, strada Lapsuneanu, nr. 1!... Zeci de ieseni au participat la preselectiile "Romania Danseaza"! Urmeaza Constanta, Sala Tomis!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x