Antena Căutare

Fosta iubita a lui Mihai Bendeac a facut show la preselectiile "Romania Danseaza"!

Preselectiile pentru cel mai fresh show al primaverii, Romania Danseaza ce va debuta pe 17 martie, la Antena 1, sunt in plina desfasurare zilele acestea in Bucuresti, iar surprizele nu inceteaza sa apara. Printre candidatii veniti sa demonstreze ca au dansul in sange se numara si fosta iubita a lui Mihai Bendeac, Andreea Popescu.

Preselectiile pentru cel mai fresh show al primaverii, Romania Danseaza, ce va debuta pe 17 martie, la Antena 1, sunt in plina desfasurare zilele acestea in Bucuresti, iar surprizele nu inceteaza sa apara. Printre candidatii veniti sa demonstreze ca au dansul in sange se numara si fosta iubita a lui Mihai Bendeac, Andreea Popescu.

Vizibil stanjenit de aceasta revedere, Mihai Bendeac i-a spus doar atat: „Andreea, intotdeauna ti-am spus...dansezi mai bine decat vorbesti, asa ca vreau sa te vad dansand!”. Ambitionata de cuvintele dure ale juratului, Andreea i-a surprins pe toti cu un dans incendiar. Intregul moment, dar si reactia juriului, vor putea fi urmarite in curand, la Antena 1.

CRBL, scos din pepeni la preselectiile "Romania Danseaza!"... Delia si Mihai Bendeac au cantat "Doi in unu" LIVE la Radio ZU!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x