Antena Căutare

Furnica se muta la show-ul "Romania Danseaza"

Emisiunea-concurs "Romania danseaza", care va incepe la Antena 1, aduna profesionisti in materie de dans. Daniela Luca, coregrafa poreclita Furnica, cea care s-a facut remarcata la un alt show de acest tip din Romania, va fi responsabila de dansatorii care vor intra in competitie.

Saptamana viitoare se da startul preselectiilor pentru concurs, iar prima oprire va fi pe 26 ianuarie, la Timişoara. Vor continua pe 29 ianuarie la Cluj- Napoca, 1 februarie la Iasi, 4 februarie la Constanta si pe 7 februarie la Bucuresti.

Trebuie sa stiti ca la acest concurs se poate inscrie oricine are o pasiune pentru dans, poate face spectacol si mai ales, isi doreste sa arate acest lucru unei tari intregi.

"Romania danseaza" va fi o emisiune realizata pe formatul britanic “Got To Dance”, care a avut un succes de exceptie la lansarea din Marea Britanie şi care va ajunge anul acesta si in tara noastra.

Premiul pus la bataie este unul substantial, 50.000 de euro, iar inscrierile pentru casting se fac pe adresa casting.a1.ro.

Jorge va prezenta "Romania Danseaza", la Antena 1! UNDE si CAND vor fi preselectiile... Incep preselectiile pentru "Romania Danseaza", cel mai antrenant concurs de dans din Romania!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x