Antena Căutare

Jorge este un familist convins: "Mereu mi-am dorit trei copii si stiu ca vor exista in viata mea"

Chiar daca a trecut prin clipe grele cu fosta partenera de viata, Jorge este un familist convins. Educatia micutei este de prima importanta, indiferent de probleme.

Chiar daca a trecut prin clipe grele cu fosta partenera de viata, Jorge este un familist convins. Educatia micutei este de prima importanta, indiferent de probleme.

„E un copil la mijloc, divortul nostru e una, iar cresterea si educatia fetitei reprezinta un capitol separat, ea nu trebuie sa sufere. Eu si fetita mea petrecem timp impreuna si atunci ii acord toata atentia. In prezent, am o prietena si vreau si alti copii. Mereu mi-am dorit trei copii si stiu ca vor exista in viata mea. Sustin institutia casatoriei si sigur voi mai merge in fata altarului”, a declarat Jorge pentru Ring.

Prezentatorul show-ului „Romania Danseaza” a spus cateva cuvinte si despre femeia ideala: „E ideala cea care te completeaza: are aceleasi preocupari, aceeasi viziune asupra vietii si idealuri comune. Chimia intre doi oameni se simte si nu se prea descrie in cuvinte”.

Pe Jorge il veti putea urmari in curand la „Romania Danseaza”!!!

Vezi o superfaza la preselectiile Romania Danseaza! :))). Cum comenteaza Mihai Bendeac ...... Monica Petrica, prim-balerina a Operei Nationale Bucuresti, jurat la Romania Danseaza!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x