Romania Danseaza

Juraţii şi-au găsit naşul: O concurentă a refuzat să le dea numărul de telefon

 
+2 click pentru
galerie

Concurenţii de la „România Dansează” sunt talentaţi, frumoşi, dar au şi personalităţi puternice. Încă de la primii paşi pe scena show-ului, concurenta Andrada Anton a ridicat sala în picioare şi a obţinut ropote de aplauze, dar şi admiraţia celor trei juraţi, CRBL, Connect-R şi Monica Petrică.

Reacţia publicului a fost firească pentru că, după cum Monica a punctat, Andrada este o prezenţă remarcabilă pe orice scenă. CRBL i-a explicat concurentei că reacţia publicului e stârnită de faptul că spectatorii vor să-i afle numărul de telefon, dar răspunsul fetei i-a lăsat, însă, mască pe toţi cei din sală: „Nu am telefon mobil. Am un prieten şi nu-mi mai trebuie altul”, mărturiseşte concurenta.

Andrada a demonstrat că şi-a meritat aplauzele publicului, aducând pe scena „România Dansează” un dans contemporan spectaculos. CRBL şi Connect-R nu au admirat doar prestaţia concurentei, ci şi picioarele sale: „Ai 1,80 înălţime şi un metru de picioare”, mărturiseşte Connect-R. Comentariile juraţilor la adresa Andradei s-au oprit în momentul în care aceştia l-au cunoscut pe iubitul concurentei şi au aflat că acesta practică arte marţiale.

Care a fost reacţia lor vor afla telespectatorii care vor urmări „România Dansează” duminică, de la 20:30, la Antena 1.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din România dansează nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/romania-danseaza/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/romania-danseaza

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

mai multe