Romania Danseaza

Juraţii şi-au găsit naşul: O concurentă a refuzat să le dea numărul de telefon

 
+2 click pentru
galerie

Concurenţii de la „România Dansează” sunt talentaţi, frumoşi, dar au şi personalităţi puternice. Încă de la primii paşi pe scena show-ului, concurenta Andrada Anton a ridicat sala în picioare şi a obţinut ropote de aplauze, dar şi admiraţia celor trei juraţi, CRBL, Connect-R şi Monica Petrică.

Reacţia publicului a fost firească pentru că, după cum Monica a punctat, Andrada este o prezenţă remarcabilă pe orice scenă. CRBL i-a explicat concurentei că reacţia publicului e stârnită de faptul că spectatorii vor să-i afle numărul de telefon, dar răspunsul fetei i-a lăsat, însă, mască pe toţi cei din sală: „Nu am telefon mobil. Am un prieten şi nu-mi mai trebuie altul”, mărturiseşte concurenta.

Andrada a demonstrat că şi-a meritat aplauzele publicului, aducând pe scena „România Dansează” un dans contemporan spectaculos. CRBL şi Connect-R nu au admirat doar prestaţia concurentei, ci şi picioarele sale: „Ai 1,80 înălţime şi un metru de picioare”, mărturiseşte Connect-R. Comentariile juraţilor la adresa Andradei s-au oprit în momentul în care aceştia l-au cunoscut pe iubitul concurentei şi au aflat că acesta practică arte marţiale.

Care a fost reacţia lor vor afla telespectatorii care vor urmări „România Dansează” duminică, de la 20:30, la Antena 1.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din România dansează nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/romania-danseaza/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/romania-danseaza

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe