Antena Căutare

Jurnal de Cluj! Azi ne intilnim din nou: ora 10:00 la Cluj Arena!

Uneori, relatarile pe mail seamana cu un jurnal. Dupa o mie de treburi pe care le faci, dupa ce uiti sa si maninci, mai gasesti resurse sa dai informatii si catre redactie. Iata ce ne-a scris o fata cu parul roscat dupa o noua zi infernala, dar reusita! Pentru ca Romania danseaza!

Jurnal de Cluj! Azi ne intilnim din nou: ora 10:00 la Cluj Arena!
Jorge a fost in mare forma si la Cluj, ca si la Timisoara!

Uneori, relatarile pe mail seamana cu un jurnal. Dupa o mie de treburi pe care le faci, dupa ce uiti sa si maninci, mai gasesti resurse sa dai informatii si catre redactie. Iata ce ne-a scris o fata cu parul roscat dupa o noua zi infernala, dar reusita!

"Buna. Zi plina la Cluj azi. Am terminat pe la 9 seara preselectia. Au fost multe grupuri de majorete, azi am vazut vreo 5... de la Tarnaveni, care sunt si majoretele celor de la Gaz Metan Medias, de la Abrud si din Cluj. E zona cu majorete pe aici :)!

Multe grupuri de copii din Cluj ... Cate 20 o data! Foarte simpatici!

O trupa de majorete a si filmat cu Jorge prin Cluj! Fetele erau topite dupa el si una chiar l-a pupat . Toate si-au facut poza cu el.

Am mai avut un baietel foarte talentat la break dance! Jorge a vrut sa invete niste scheme de la el, dar, cand ala mic s-a pus in cap, Jorge a zis ca mai bine ramane prezentator si-i lasa pe altii cu schemele :))))

Au mai fost doi dansatori care au facut parte dintr-un grup mai mare care a fost intr-un spectacol Cirque du Soleil ....

Maine (n.r miercuri), la 5 dimineata, Jorge va fi in picioare, pentru ca la 7 are matinal la Cluj ... Nah, asa-i viata de prezentator !

Pentru ca tot am fost la Cluj Arena, nu puteam sa nu facem un val in tribune ... cu dansatorii ... a iesit super bine. Tot Jorge capu' rautatilor!" (merita un LIKE pe Jorge Official).

Sincere si foarte naturale vorbele de mai sus, nu? Multumim Ne reintilnim azi la Cluj Arena, de la ora 10:00! Romania danseaza!

Va asteptam la Cluj Arena azi si maine de la ora 10:00!... Urmatoarea oprire pe 1 si 2 februarie la Iasi: Hotel Astoria, strada Lapsuneanu, nr. 1!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x