Antena Căutare

Steluțele aurii au curs pentru copiii ăştia! "Kozaciok", direct de la ora de educaţie fizică!

Sunt mulţi, sunt frumoşi şi mai ales talentaţi. Un grup de copii din satul Bălcăuţi, judeţul Suceava, a lăsat deoparte jocurile cu papuşile şi cu maşinuţele pentru a se antrena zilnic într-o sală de dans prea mică pentru a-i cuprinde pe toţi.

Sunt mulţi, sunt frumoşi şi mai ales talentaţi. Un grup de copii din satul Bălcăuţi, judeţul Suceava, a lăsat deoparte jocurile cu păpușile şi cu maşinuţele pentru a se antrena zilnic într-o sală de dans prea mică pentru a-i cuprinde pe toţi.

Însă pasiunea e pasiune şi nimic nu pare să-i împiedice să-şi urmeze visul. Sunt 28 la număr, cei mai mulţi sunt fraţi, surori sau verişori, iar mentor le este chiar profesorul de sport.

Vă mai spunem că fac parte dintr-o comunitate de ucraineni şi că se numesc "Ansamblul Kozaciok". Micuţii (unii mai mici, alţii mai mari) au mizat pe mişcările lor inedite de picioare, cu care au sperat să-i dea pe spate pe membrii juriului. Şi ce credeţi? Le-a reuşit din plin!

CRBL, Monica şi Connect-R s-au ridicat în picioare pentru a-i aplauda! Momentul lor, încărcat de bună dispoziţie, de culoare, dar şi de elemente de dans extrem de greu de executat (după cum au apreciat juratii), a făcut senzaţie pe scenă.

Ei, şi după un asemenea moment, nu puteau decât să curgă steluţele aurii. Pentru cei mici, dar şi pentru antrenorul lor, domnul profesor de sport, care la doar 25 de ani, s-a dedicat trup şi suflet ansamblului.

"Schemele" copiilor l-au scos pe CRBL la dans! Păi cum, să nu încerce şi el mişcarea cu picioarele? Concluzia lui: "Într-un astfel de concurs, cu o trupă de street dance, i-aţi face praf!"

Ehee, dragă CRBL, fiecare cu ale lui!

Socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din ”târg”! Trupa Trumpets nu a reuşit să convingă juriul... Monica şi CRBL au părăsit masa juriului! Connect-R: „Nu sunt fraier, oi avea eu faţă, dar nu sunt!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x