Romania Danseaza

Lady Gaga si-a trimis fetitele la cel mai tare show de dans!

 

Se iau sapte fetite, se adauga un baietel, se conecteaza apoi rapid intr-o retea de “telefonie dansatoare” si gata trupa! Poti zice ca sunt antrenati chiar de celebra Lady Gaga!

Dance World este o trupa de copii care ar putea lua parte cu succes la show-urile cantaretei Lady Gaga. Cele sapte fetite s-au costumat precum vedeta. Si-au pus cutii de suc in par, si-au acoperit fata cu un voal rosu, iar rochiile pe care le poarta sunt adevarate creatii haute-couture. In mijlocul lor se afla un baiat la fel de talentat.

“Deja imi vine sa spun da”, a zis Bendeac cand i-a vazut pe scena.

Si daca tot s-au imbracat ca Lady Gaga, nu puteau dansa decat pe o piesa a artistei. Au ales “Telephone”, iar coregrafia a fost de nota 10. Pline de energie, jucause, dinamice, fetitele i-au cucerit pe juratii care le-au oferit cele trei stelute aurii.

“In numele tuturor fanilor Lady Gaga din Romania, va multumesc pentru ca ati venit astazi aici. Sunt cel mai mare sustinator al vostru”, a mai spus Mihai Bendeac.

Impresionat de moment, actorul nu s-a putut abtine si a imbratisat-o pe coregrafa micutilor.

 

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din România dansează nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/romania-danseaza/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/romania-danseaza

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

mai multe