Antena Căutare

Lectii de matematica la “Romania Danseaza”! El e pustiul de 8 ani care stie exact cum sa imparta marele premiu de 50.000 euro!

Dupa ce a strabatut tara in lung si in lat in cautarea celor mai buni dansatori, caravana „Romania Danseaza” aduce acum in fata juriului romanii care stiu sa faca show, adora sa danseze si, mai ales, viseaza sa fie vazuti de o tara intreaga. Acestea sunt si premisele lui Rares, un baietel de 8 ani pasionat de stilul breakdance.

Lectii de matematica la “Romania Danseaza”! El e pustiul de 8 ani care stie exact cum sa imparta marele premiu de 50.000 euro!
Rares

Pana sa inceapa demonstratia, pustiul nu a scapat de curiozitatile juratilor: „Daca mi-ai da mie 10.000 euro, cat ti-ar mai ramane?” l-a intrebat CRBL, care a fost surprins sa auda cat de pregatit este micutul la matematica. Doar cand a venit vorba de procente a fost pus in dificultate, cand Mihai Bendeac i-a propus sa ii dea lui 50% din premiu.

Monica Petrica, CRBL si Mihai Bendeac sunt juratii celui mai fresh format de televiziune dedicat dansului. “Romania Danseaza” are la baza formatul “Got To Dance”, program lansat in 2009 in Marea Britanie care a ajuns deja la sezonul 4. Succesul acestui talent –show se bazeaza pe emoții, senzații, trairi toate transmise de oameni obișnuiți prin intermediul dansului. Emisiunea va putea fi vizionata la Antena 1, incepand cu luna martie.

Daca CRBL si Monica Petrica, prim-balerina la Opera Nationala Bucuresti, vor juriza strict din punctul de vedere al coregrafiei, ritmului, muzicii si al stilului, Mihai Bendeac isi va asuma rolul spectatorului avizat, care nu are studii de specialitate in domeniu. Fiind cel mai popular format international de dans, „Romania danseaza” are ca prima regula diversitatea, astfel ca pe micile ecrane vom vedea oameni de toate varstele si toate stilurile de dans posibile.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x