Antena Căutare

Majoretele de la Madness UMF Junioare au facut spectacol

Flacari, acrobatii, energie si culoare! Acestea au fost ingredientele pe care le-au folosit majoretele de la Madness UMF Junioare pentru a reusi. Si le-a iesit de minune!

Flacari, acrobatii, energie si culoare! Acestea au fost ingredientele pe care le-au folosit majoretele de la Madness UMF Junioare pentru a reusi. Si le-a iesit de minune!

Scena de la "Romania Danseaza" a fost inundata de cateva majorete extrem de talentate. Au inceput pe ritmuri orientale, apoi au trecut la electro si dance. Pampoanele lor colorate i-au hipnotizati pe jurati. Mihai Bendeac a ramas cu gura cascata! Nu ar fi crezut ca ele pot face un show adevarat. De aceea, le-a dat si o stea aurie. A mai venit una de la Monica

“Sunteti absolut superbe! Ne-ati demonstrat ca puteti face un adevarat show”, le-a spus Monica.

Pentru ca CRBL se lasa mai greu convins, Bendeac face presiuni asupra lui. A decis sa-l tortureze pentru a le da o steluta aurie fetelor. Asa a si facut!

“Ati facut un salt foarte mare de la auditii pana acum. Se vede ca ati inteles despre ce este vorba. Bravo!”, a spus CRBL.

REGULAMENTUL GALELOR "ROMANIA DANSEAZA"!

La sfarsitul fiecarei Gale, dupa ce au vazut toate prestatiile, juratii au dreptul sa trimita in finala trei numere (cate unul, fiecare), iar al patrulea finalist va fi ales de public prin vot.

De la sfarsitul emisiunii, duminica (5 mai), pana a doua zi la ora 16:00, telespectatorii vor putea vota numarul pe care vor sa-l salveze dintre cei noua ramasi.

Finalistul va fi anuntat pe 6 mai, in cadrul Observatorului de la ora 16:00, de catre Jorge, prezentatorul show-ului, care spune STOP VOT si il anunta in direct, telefonic.

Asadar, daca trupa Madness UMF nu intra direct in finala, prin intermediul juratilor, poti sa o ajuti chiar tu:

Voteaza aceasta trupa prin SMS la 1313 (1,24 eur/SMS, TVA inclus), cu textul “Madness”, si poti castiga, prin tragere la sorti, unul dintre cele patru iPhone-uri 5 sau unul dintre cele trei mini iPad-uri puse in joc in marea finala! Mai multe detalii pe
romaniadanseaza.a1.ro!

Finala va fi LIVE, pe 19 mai, iar telespectatorii vor alege castigatorul tot prin vot!

The Brothers, trupa plina de copii si energie... Andreea Popescu a dansat alaturi de iubitul ei, Rares Cojoc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x