Antena Căutare

Monica Petrica a botezat o fetita, chiar in ziua premierei „Romania danseaza”

Tur de forta pentru jurata „Romania danseaza” duminica aceasta. A jucat in spectacolul „Alba ca Zapada”, a botezat alaturi de un amic, Andrew Beeg, fetita uneia dintre cele mai bune prietene ale sale si a urmarit cu mari emotii premiera show-ului din al carui juriu face parte! Uite ce finuta adorabila are!

Monica Petrica si-a inceput ziua foarte devreme, la 06:30 dimineata, pentru ca inainte de fiecare spectacol, are un ritual de la care nu se abate. Au urmat ultimele repetitii pentru spectacolul de balet de la Opera, „Alba ca Zapada”, in care Monica interpreteaza rolul imparatesei, iar de la ora 11:00 s-a bucurat de o sala plina de copii care au savurat spectacolul pana la ultima ridicare a cortinei.

De la Opera, Monica a fugit direct la Biserica, unde era cat pe ce sa rateze inceputul slujbei. Alaturi de bunul sau prieten Andrew Beeg, Monica a botezat-o pe micuta Alexia, iar de la biserica au continuat petrecerea pana tarziu in noapte. Desi era in atentia tuturor, Monica a tras mereu cu ochiul la premiera „Romania danseaza”. Si ca sa se asigure ca nu rateaza niciun moment, Monica si-a inregistrat emisiunea, pe care a urmarit-o pana la 6 dimineata, la intoarcerea acasa.

Se pare ca micuta Alexia i-a purtat noroc, intrucat Romania Danseaza s-a bucurat succes extraordinar la debut! Peste doua milioane de persoane la nivel national au savurat superspectacolul de la Romania Danseaza, show-ul de la Antena 1 conducand detasat clasamentul de audienta pe targeturile all urban, 18 + urban si national.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x