Antena Căutare

Monica Petrica: "M-a incintat ideea de a trece de cealalta parte a scenei, o premiera pentru mine!"

Jurat al showului Romania danseaza, care va debuta pe 17 martie de la 20:30 pe Antena 1, Monica Petrica a acordat u interviu revistei ProTV Magazin, in care vorbeste despre si despre pasiunea ei in afara dansului, o placere pe care o numeste vinovata: ciocolata.

Jurat al showului Romania danseaza, care va debuta pe 17 martie de la 20:30 pe Antena 1, Monica Petrica a acordat u interviu revistei ProTV Magazin, in care vorbeste despre si despre pasiunea ei in afara dansului, o placere pe care o numeste, in gluma, "vinovata": ciocolata. Iata citeva dintre mentionarile interviului, varianta completa putind sa o cititi in revista.

- De ce ai acceptat propunerea de a fi în juriul emisiunii "România dansează"? Care este rolul tău aici?

- Încă de când am aflat că succesul acestui format se bazează pe emoţiile şi trăirile transmise de oamenii obişnuiţi prin intermediul dansului, am fost atrasă de ideea de a împărtăşi această bucurie a dansului cu oameni veniţi din toate domeniile. Mi-a plăcut mult şi ideea de a trece de partea cealaltă a scenei, lucru pe care nu-l mai făcusem până atunci.

- În afară de acest proiect la Antena1, în ce alte proiecte mai eşti implicată?

- Colaborez cu teatrul Odeon, într-un spectacol extraordinar alături de Maia Morgenstein, "Când Issadora dansa" şi desigur, spectacolul alături de Răzvan Mazilu, "Un tango mas".

- Cum arată meniul zilnic al unei balerine?

- Nici aici nu pot spune că am un meniu strict, de la care nu mă abat. Am renunţat la carnea de porc, de mai multă vreme, însă alte interdicţii nu am. Încerc să consum fructe şi legume şi, trebuie să recunosc, ador sushi.

- Care este cea mai mare plăcere a Monicăi Petrică, în afară de dans?

- O plăcere vinovată: ciocolată, ciocolată...ciocolată!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x