Antena Căutare

Monica Petrica, prim-balerina a Operei Nationale Bucuresti, jurat la Romania Danseaza!

Cel mai mare show al primaverii, "Romania Danseaza", va avea un juriu de milioane! Monica Petrica, prim-balerina a Operei Nationale Bucuresti, va face parte din acesta. Ea a vorbit la Antena3 despre participarea sa la acest show!

Cel mai mare show al primaverii, "Romania Danseaza", va avea un juriu de milioane! Monica Petrica, prim-balerina a Operei Nationale Bucuresti, va face parte din echipa.

"Imi place foarte mult aceasta provocare. Este pentru prima data cand pasesc dincolo de scena, in calitate de juriu si ma intereseaza aceasta latura. Sunt onorata sa fiu in aceasta echipa", a declarat Monica Petrica, la Antena 3.

"Dansul este o bucurie a oamenilor nealterata", a continuat prim-balerina.

Monica Petrica a dezvaluit si cate ceva din ceea ce asteapta juriul de la viitorii concurenti "Romania Danseaza": "Noi ne dorim sa vedem toate genurile de oameni. Ideea este sa ii vedem ca vin cu placere si ca danseaza cu placere. Nu cautam oameni perfecti! Vrem sa vedem intentiile si dorintele lor. Vrem sa vedem o latura frumoasa a dansului".

Monica Petrica a inceput sa danseze inca din copilarie, datorita unchiului ei, care a fost maestru coregraf. "Mi-a indrumat pasii catre aceasta zona, mergand la opera seara de seara, de la trei ani. La un moment dat, m-am apucat de gimnastica sportiva, faceam si patinaj de performanta. Profesorii mi-au spus intr-o zi : <Gata! Opreste-te! Nu le poti face pe toate!> Si atunci am ales baletul", a povestit Monica Petrica.

Cel mai asteptat talent show de televiziune, “Romania Danseaza”, vine la Antena 1 din aceasta primavara.

Emisiunea va fi prezentata de carismaticul Jorge, artistul care a castigat sezonul II al programului de divertisment numarul 1 in Romania in 2012 - “Te cunosc de undeva”.

“Romania Danseaza” promite un format fresh plin de emotie, care-i va aduce impreuna pe toti pasionatii de dans, indiferent de varsta sau de stilul de dans pe care-l abordeaza.

Jorge este un familist convins: "Mereu mi-am dorit trei copii si stiu ca vor exista in viata mea"... Mihai Bendeac, jurat la Romania Danseaza: "O sa judec strict cu sufletul"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x