Antena Căutare

Povestea "Got to dance", showul care te "misca"

In decembrie 2009, englezii au lansat o competitie dedicata celor care iubesc dansul. Fara limita la ani ori stil

Englezii, cei care au dat startul la toate talent show-urile, l-au gandit si pe acesta. Intai i-au spus "Just Dance", pentru ca asta era si ideea! Cei care erau nebuni dupa dans, veneau si aratau ce puteau: nu conta cati ani aveau, ce stil de dans alegeau. Doar sa se miste "cu talent". Aproape de Craciunul din 2009, pe 20 decembrie, showul, cu denumirea "Got to Dance" a pornit la drum in Marea Britanie si Irlanda. Cu Davina McCall prezentatoare, cunoscuta de la Big Brother, si cu Adam Garcia printre jurati. Dupa Adam au suspinat domnisoarele la "Coyote Ugly", tipul acela sarmant...Alaturi de el, Kimberly Watt, domnisoara care a fost, vreme de sapte ani, membra a cunoscutei trupe Pussycat Dolls.

Cand s-a anuntat si premiile de 250.00 de lire sterline, undeva peste 300.000 de euro, lumea a inceput sa se inghesuie. Formatul este, deja, unul cunoscut: auditiile celor care produc showul, cele ale juratilor, sita cerne, apoi, din nou, furci caudine, semifinale si finala!

Primul castigator, Akai Osei, un pustiulica de numai 10 primaveri, a plecat acasa cu 140.000 de euro, meritati. Adam Garcia s-a retras, locul sau fiind luat de Aston Merrygold, dar showul a mers mai departe, cu audiente traznet. La cea de-a doua editie (s-a ajuns la a patra), finala s-a...dansat la sala Olympia, din Londra, in fata a 6.000 de spectatori, ceea ce spune multe.

Romania Danseaza, showul la care toti romanii pot arata ceea ce stiu, va incepe, in curand, la Antena 1!!!

Akai wins! Sen-za-ti-o-nal pustiul!... Va amintiti de Cristi de la X Factor? Ar avea sanse la Romania danseaza? :))...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x