Antena Căutare

Zeci de ieseni au participat la preselectiile "Romania Danseaza"! Urmeaza Constanta, Sala Tomis!

Moldova danseaza! Zeci de ieseni au luat cu asalt preselectiile pentru mega-show-ul Antenei 1, "Romania Danseaza". Vor sa impresioneze juriul cu schemele lor de dans. Si, mai presus de toate, vor sa ajunga in finala pentru marele premiu de 50.000 de euro.

Moldova danseaza! Zeci de ieseni au luat cu asalt preselectiile pentru mega-show-ul Antenei 1, Romania Danseaza. Vor sa impresioneze juriul cu schemele lor de dans. Si, mai presus de toate, vor sa ajunga in finala pentru marele premiu de 50.000 de euro.

Scheme complicate de breakdance. Sau cativa pasi de dansuri populare. Un grup de mici majorete... Toti participantii la preselectie sunt, insa, uniti de un gand. Vor sa mearga mai departe.


De altfel, iesenii au aratat ca stiu sa se miste, iar Jorge a profitat de vizita in capitalei Moldovei pentru a invata cateva trucuri in materie de dans: “Mi-a aratat un tip cum e batuta la Iasi. Am zis ca, daca esti in Iasi si nu stii cum se bate, nu te numesti moldovean”. Pe buna dreptate!

Luni si marti, preselectiile continua la Constanta, la Sala Tomis.

Bucurestenii sunt asteptati sa-si demonstreze maiestria in pasi de dans pe sapte februarie, la Palatul Copiilor!

CRBL va face parte din juriul "Romania Danseaza"!... A fost nebunie la Iasi! Imagini SUPERBE de la preselectiile "Romania Danseaza"!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x