Andrei Versace lovește din nou! De data aceasta, craiul de Dorobanți chiar a demonstrat că e „regele fițelor”!

 

Andrei Versace a tratat-o pe fosta iubită regeşte, cu zeci de sticle de şampanie fină în cele mai exclusiviste locaţii, însă acest gest e o nimica toată pe lângă ceea ce s-a întâmplat recent! Craiul de Dorobanți i-a lăsat mască pe toți!

Andrei Versace este deja atât de cunoscut încât nu mai are nevoie de prezentare! De data aceasta, craiul de Dorobanți i-a șocat pe toți cu ultima „achiziție”!

Lui Andrei Versace, poreclit și „regele fițelor”, banii nu i se mai par decât un număr. Sau cel puțin, asta a vrut să demonstreze după ce a dat câteva mii de euro pe un cadou destinat celei mai importante femei din viața lui!

Alexandru Arşinel a cântat și a plâns, cu gândul la Stela Popescu, după ce a fost la un pas de moarte! Un infarct l-a trimis pe masa de operație a medicilor

 

 

 

Atunci când vine vorba de familie, Andrei Versace este un băiat grijuliu, extrem de atașat mai ales de mama sa. În urmă cu câteva zile, craiul de Dorobanți i-a pregătit mamei sale o surpriză uriașă!

Ce a pus la cale Andrei Versace și cum a demonstrat că este „regele fițelor”? Urmărește clipul video de mai sus ca să afli!  

 

                                                                                                                                         

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti