Beyonce a născut! Vedeta și-a adus pe lume gemenii, pe care îi aștepta cu multe emoții. Anunțul sarcinii, în februarie, a strâns peste 8 milioane de aprecieri, în doar 24 de ore

 

Cântăreaţa americană Beyonce a născut gemeni la Los Angeles, au anunţat mai multe celebrităţi pe site-urile lor, sâmbătă, potrivit Reuters.

Beyonce, în vârstă de 35 de ani, şi producătorul Jay Z, sunt deja părinţii lui Blue Ivy, care are 5 ani. E! News, care a citat surse neindentificate, a anunţat naşterea şi că Jay Z şi Blue Ivy au fost văzuţi joi, în zona spitalului din Los Angeles. 

Us Weekly, de asemenea a citat surse neindentificate, care au spus că cei doi le-au urat bun venit pe lume gemenilor. 

"Bey şi Jay sunt fericiţi şi au început să răspândească vestea în familie şi cu prietenii apropiaţi", a spus o sursă pentru revista People. 

Reuters nu a putut verifica informaţia. Un reprezentant al cântăreţei nu a oferit niciun comentariu. Site-urile celebrităţilor nu au oferit informaţii detaliate despre eveniment, precum data naşterii gemenilor şi nici sexul copiilor. Beyonce şi-a anunţat sarcina pe Instagram, în februarie. Anunţul a primit 8 milioane de "like-uri" în primele 24 de ore, devenind cel mai apreciat moment de pe reţea. 

Shawn Corey Carter, născut pe 4 decembrie 1969, cunoscut sub numele de scenă Jay Z, este rapper, producător şi antreprenor american. Discurile artistului american, care a câştigat 21 de premii Grammy, s-au vândut în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial.

Credit foto: Hepta

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe