Galerie foto! Voia să calce pe urmele tatălui, însă depresia și drogurile au transformat-o! Fiica lui Michael Jackson, apariție dezastruoasă în public

 
+12 click pentru
galerie

La cei 19 ani, Paris Jackson pare să fie departe de împlinirea visului pe care îl avea atunci când era doar o copilă fericită, alături de tatăl său, star de renume mondial, căruia voia să-i calce pe urme. 

Dispariția fulgerătoare a lui Michael Jackson a lăsat în urmă o tristețe deplină, dar și un parcurs ulterior deloc de lăudat. Paris a crescut înconjurată de mătușile din partea tatălui, însă în adolescență viciile au învins-o. S-a apucat de alcool și droguri, a vrut să se sinucidă și a ajuns într-o clinică psihiatrică. 

În urmă cu câteva luni, Paris recunoștea public faptul că ar fi avut probleme cu viciile și că se află în continuă recuperare.

Fiica megastarului a fost unul dintre cei mai mediatizați copii din istorie, blițurile paparaziilor fiind în continuare întreptate către ea, acum, la 19 ani.

Recent, acesta a fost surprinsă pe o plajă din California, în compania unei prietene, cu un look extrem de neglijent, dar și cu viciul tutunului la care, se pare, nu a reușit să renunțe.

Credit foto: Hepta

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii 

Smiley News

vezi mai multe 

Spynews.ro

Mai mult 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe