Antena Căutare

Adrian Enache, dezvăluiri în premieră: „Mi-a pupat mâna în fața a o mie de oameni!”

Exuberant și mereu pus pe glume, concurentul de la „Te cunosc de undeva!” a avut parte de o experiență unică în timpul unui concert susținut la Chișinău

Exuberant și mereu pus pe glume, concurentul de la „Te cunosc de undeva!” a avut parte de o experiență unică în timpul unui concert susținut la Chișinău.

Atunci când se află pe scenă Adrian Enache este un adevărat one-man show. Cântă, dansează, acaparează și impresionează. Există însă și momente în care concurentul TCDU rămâne fără cuvinte în fața unor gesturi incredibil de emoționante ale fanilor săi.

Un caz cu totul neobișnuit s-a petrecut în timpul unui concert susținut la Chișinău: „Mi s-a intamplat la Chisinau, la Palatul National, unde am avut un spectacol cu Teatrul Tanase. Erau peste o mie de oameni in sala, am cantat o piesa cu tenta istorica, iar un domn mai in varsta a urcat pe scenă și mi-a pupat mana. M-a luat prin surprindere, mi s-a parut incredibil”, a povestit vedeta.

Pe Adrian Enache și ale lui transformări spectaculoase îl puteți urmări în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la „Te cunosc de undeva!”

Sâmbătă, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, Andreea Antonescu renunță la unghiile lungi și genele false, pentr... Horia Brenciu se întoarce, sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x