Antena Căutare

Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva”, poze HOT din vacanță! Fanii: „Doamne. cât de norocoasă ești să fii acolo!”

Cu ocazia zilei de naștere, 23 iunie,  Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva”, și-a luat vacanță și a plecat în țările calde. Artista și-a făcut bagajele și, împreună cu George Burcea, soțul ei, au ales ca destinație de vacanță: Monte Carlo și Riviera Franceză.

Cu ocazia zilei de naștere, 23 iunie, Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva”, și-a luat vacanță și a plecat în țările calde. Artista și-a făcut bagajele și, împreună cu George Burcea, soțul ei, au ales ca destinație de vacanță: Monte Carlo și Riviera Franceză.

Acum, frumoasa blondă se bucură de soarele arzător și păstrează o legătură strânsă cu fanii săi, cărora le face mici cadouri, postând imagini din mica escapadă.

Mămica unei fetițe adoabile, Andreea Bălan arată mai degrabă ca o adolescentă, cu o talie trasă ca prin inel și... energie debordantă!

„Poţi pierde orice, dar amintirile locurilor vizitate vor rămâne cu ţine până la sfârşitul vieţii. Acestea nu se pierd, nu se împrumută, nu se aruncă, nu se uită. Rămân în minte şi în suflet”, a scris cântăreața pe profilul ei de Facebook. „Doamne. cât de norocoasă ești să fii acolo!”, i-au transmis fanii de acasă.



Iată locul în care se află frumoasa cântăreață în aceste momente!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x