Antena Căutare

Costumul cu trei numere mai mare i-a dat de furcă Andreei Antonescu, la “Te cunosc de undeva!”

Sâmbătă, 12 decembrie, de la ora 20.00, Andreea Antonescu va purta, pentru transformarea sa în Cătălin Crișan, un costum mult prea mare, care îi va da ceva bătăi de cap

Sâmbătă, 12 decembrie, de la ora 20.00, Andreea Antonescu va purta, pentru transformarea sa în Cătălin Crișan, un costum mult prea mare, care îi va da ceva bătăi de cap.

„Era cu cel puțin trei numere mai mare. Fetele de la costume au trebuit să-l coasă pe mine, ca să stea, cât de cât. Mă împiedicam rău în pantalonii aceia... A fost distractiv. De altfel, am înțeles că, într-o vreme, Cătălin chiar purta pe scenă costume mai măricele”, spune Andreea.
În schimb, piesa “Dacă pleci” nu i-a creat concurentei de la “Te cunosc de undeva!” absolut nici o problemă. “Știam această piesă de mică, la fel ca și “Vorbește marea” sau “Mama”, alte două melodii foarte cunoscute din repertoriul său. Pe Cătălin Crișan l-am admirat dintotdeauna. Știam că e foarte cult și, până la un anumit moment, am apreciat discreția lui în privința vieții personale. Îmi amintesc când venea să cânte la Galați, în spectacole, alături de Laura Stoica. Eu eram în culise și le sorbeam fiecare gest, fiecare cuvânt. Apoi, am ajuns să cânt pe aceeași scenă cu ei”, povestește Andreea.

Cum va aprecia juriul transformarea ei, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 12 decembrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

Gică Petrescu, Ștefan Bănică, Nicole Scherzinger, Cher și Cătălin Crișan vin, sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”... Alina Pușcaș poartă o rochie de 12 kg, la “Te cunosc de undeva!”: “Am îmbracat cea mai grea rochie din viața mea”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x