Antena Căutare

Cum arată Feli Donose, fosta concurentă de la „Te cunosc de undeva”, după ce a slăbit aproape 40 kg

Feli Donose,  fosta concurentă de la „Te cunosc de undeva”, a slăbit aproape 40 kg și arată extraordinar de bine. Artista are alură de fotomodel, iar fanii au observat imediat acest lucru.

Feli Donose, fosta concurentă de la „Te cunosc de undeva”, a slăbit aproape 40 kg și arată extraordinar de bine. Artista are alură de fotomodel, iar fanii au observat imediat acest lucru.

„Doamne, cât ai slăbit!”, „Ești atât de frumoasă!”, „Superbă!”, au fost numai câteva dintre complimentele fanilor.

Anul trecut, solista şi-a făcut o operaţie de mişcorare a stomacului şi a reuşit să dea jos, până în prezent, aproape 40 kg. „Încă dinainte de operaţia asta de micşorare a stomacului am făcut sală cu antrenorul Valentin Vasile. Mi-a schimbat obiceiurile alimentare ca prin magie încă de la prima şedinţă. Am învăţat că nu trebuie să combini carne cu cartofi, brânzeturi cu alte alimente, că trebuie să bei foarte multă apă, ca să te hidratezi, şi să faci foarte multă mişcare. E greu în lumea asta muzicală, pentru că eşti mereu pe drumuri. Psihic e greu, mereu pe fugă, te opreşti prin benzinării şi eşti tentată să mănânci nesănătos. Dar încerc să nu mai fac greşeli. Încerc să dorm bine, pentru că nesomnul şi stresul duc la îngrăşat”, a declarat Feli pentru un tabloid..

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x