Antena Căutare

Doamne, ce SHOW! Pepe renunţă la slip şi face spectacol pe scena "Te cunosc de undeva"

Pepe se crede foarte sexy sâmbătă, 1 noiembrie, la “Te cunosc de undeva!”, când se va transforma în rapper-ul american Redfoo, de la trupa LMFAO.

Pepe se crede foarte sexy sâmbătă, 1 noiembrie, la “Te cunosc de undeva!”, când se va transforma în rapper-ul american Redfoo, de la trupa LMFAO.

Pepe va renunța în timpul dansului la trei slipuri, în timp ce va cânta plin de vervă piesa “I’m Sexy and I Know It”. “O să râdeți cu lacrimi. Nici nu știți ce vă așteaptă!”, spune Pepe, înainte să urce în liftul transformărilor.


Văzându-i unduirile provocatoare, Andreea Bălan a ținut să afle dacă așa face el și în dormitor. “Când și-a aruncat chiloții, credeam că vom vedea chiar tot, ca în dormitor”, a mai spus aceasta. Incitat de comentariul juratei, Pepe a întrebat-o, în timp ce-și desfăcea fermoarul de la slip, singurul obiect de lenjerie care-i mai acoperea corpul: “Vrei să-i scot și pe ăștia?”


Care e reacția juraților, după ce Pepe își deschide fermoarul, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 1 noiembrie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție de senzație a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

Lora, moment sensibil la “Te cunosc de undeva!”, în rolul Mihaelei Runceanu: “Cred că am slăbit două kilograme acolo, p... SENZAŢIONAL: Jorge știe să tranșeze... o vacă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x