Antena Căutare

Echipa "Te cunosc de undeva!" premiată pentru cele zece sezoane de succes ale show-ului, la Antena 1

Echipa show-ului "Te cunosc de undeva!" a fost premiată joi, 29 septembrie, de compania  care distribuie formatul acestei emisiuni la nivel internaţional, Antena 1 fiind astfel prima televiziune din lume care a produs zece sezoane ale show-ului transformărilor.

Echipa show-ului "Te cunosc de undeva!" a fost premiată joi, 29 septembrie, de compania care distribuie formatul acestei emisiuni la nivel internaţional, Antena 1 fiind astfel prima televiziune din lume care a produs zece sezoane ale show-ului transformărilor.

Premiul a fost oferit echipei, chiar pe scenă show-ului, de domnul Pascal Dalton, director de vânzări pentru Europa Centrală şi de Est la Endemol Shine Group, compania care distribuie formatul "Your Face Sounds Familiar" la nivel internaţional, venit special de la Londra.

"Sunt încântat să fiu aici, ca să vă felicit şi să ofer acest premiu din partea companiei pe care o reprezint, Endemol Shine, echipei "Te cunosc de undeva!" şi Antenei 1, singura televiziune din lume care a produs zece sezoane ale show-ului", a spus Pascal Dalton, oferind placheta prezentatorilor Alina Puşcaş şi Cosmin Selesi.

Directorul de vânzări pentru Europa Centrală şi de Est al companiei Endemol Shine Group a promis să revină pe scenă show-ului transformărilor din România peste alte zece sezoane, cu un nou premiu.

"Dedicăm acest premiu tuturor colegilor de pe scenă şi din echipa tehnică şi telespectatorilor noştri. Vă mulţumim foarte mult şi promitem să fim şi de acum înainte la fel de simpatici şi de talentaţi", a spus Cosmin Selesi.

De asemenea, Pascal Dalton a adus la Bucureşti şi o scrisoare din partea creatorul formatului, spaniolul Tinet Rubira, în care acesta felicita echipa show-ului şi postul de televiziune Antena 1 pentru uluitorul succes de care se bucura "Te cunosc de undeva!" în România.

"Sunt foarte bucuroasă pentru primirea acestei recunoaşteri a efortului nostru creativ şi de producţie, încununat de 10 sezoane ale emisiunii noastre dragi, "Te cunosc de undeva!".

Bucuria întregii echipe e cu atât mai mare cu cât suntem singura ţară din lume care a reuşit această performanţă de a produce în cinci ani 10 sezoane care acoperă nici mai mult nici mai puţin de 32 de seri de sâmbătă pe an!

Prin venirea de la Londra a lui Pascal pe scenă "Te cunosc de undeva!" se verifică încă o dată magia liftului transformărilor! Chiar Pascal mi-a spus, după oferirea premiului, că a avut foarte mari emoţii în momentul în care a ieşit din lift şi a păşit pe scenă!

Bravo întregii echipe "Te cunosc de undeva!", sunt oameni minunaţi şi profesionişti desăvârşiţi. E o onoare pentru mine să lucrez cu ei şi îmi doresc să facem în continuare lucruri cel puţin la fel de măreţe că până acum, să fim zi de zi cea mai bună versiune a noastră", spune Augusta Lazarov Petrescu, realizatoarea show-ului "Te cunosc de undeva!".

Formatul "Your Face Sounds Familiar", cunoscut în România drept "Te cunosc de undeva!", a fost achiziţionat până în prezent de 40 de ţări.

Amna o va imita pe Tina Turner: "Primii bani i-am facut cântând piesele ei în baruri și la nunți"... "Hai, hai, nu mă lăsa, iubirea mea!" Și Cornelia Catanga nu ne-a lăsat... să-l vedem pe Lucian. Muzica lăutăre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x