Antena Căutare

Finala "Te cunosc de undeva!", lider de audiență în mediul urban și în toată țara

Finala transforming show-ului "Te cunosc de undeva!", care l-a desemnat pe Cezar Ouatu drept castigator al celui de-al saptelea sezon a fost, sambata seara, lider de audienta la nivelul publicului din mediul urban si din toata tara.

Finala transforming show-ului "Te cunosc de undeva!", care l-a desemnat pe Cezar Ouatu drept castigator al celui de-al saptelea sezon a fost, sambata seara, lider de audienta la nivelul publicului din mediul urban si din toata tara.

Marea finala a adunat in fata micilor ecrane 1.901.000 de telespectatori din toata tara, in minutul de maxima audienta de la 22.53.

La nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 a fost cel mai urmarit post de televiziune si a obtinut pe perioada difuzarii emisiunii (20.30 - 23.53) o audienta medie de 8,7 puncte de rating si 19,4 % cota de piata, in timp ce urmatorul clasat, Pro TV, inregistra 6,7 puncte de rating si o cota de piata de 15 %. Antena 1 ramane lider si la nivelul publicului din toata tara, cu o audienta medie de 7,8 puncte de rating si o cota de piata de 17,7 %, urmata de Pro TV, cu 6,6 puncte de rating si 15,1% cota de piata.

“Bătălia finală” pentru marele premiu al celui de-al saptelea sezon s-a dat sâmbătă seara, la Antena 1, între cei patru finaliști, Alina Eremia, Cezar Ouatu, Daniel Iordăchioae și Alb Negru. Fiecare dintre ei a reprezentat o decadă și a cântat câte o melodie celebră din muzica anilor 2000, ’90, ’80 și ’70. Alina Eremia a imitat-o pe cea mai provocatoare artistă din anii 2000, Lady Gaga, Andrei Ștefănescu și Kamara de la Alb Negru l-au întruchipat, în dublu exemplar, pe starul latino al anilor ’90, Ricky Martin, Cezar Ouatu s-a transformat într-un simbol al anilor ’80, megastarul Michael Jackson, iar Daniel Iordăchioae a reprezentat anii ’70, cu o piesă a nemuritorului Freddie Mercury.

Nefinaliștii au imitat, la rândul lor, în câteva personaje dragi tuturor românilor - Lidia Buble a întruchipat-o pe Ileana Sărăroiu (Muntenia), Oana Sîrbu a imitat-o pe Maria Lătărețu (Oltenia), Liviu Vârciu a fost Nicolae Furdui-Iancu (Transilvania), iar Raluca și Denisa Tănase de la Bambi s-au transformat în Mioara Velicu (Moldova) - si au cantat acompaniați de taraful Silvian Voicu. Dupa ce si-au sustinut momentele artistice, cei patru nefinalisti le-au acordat puncte colegilor lor, finaliștii, notele lor adăugându-se celor acordate acestora de către jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Aurelian Temișan și Andrei Aradits. Invitații speciali ai galei finale au fost Maria Buză, Pepe, Jorge și CRBL, câștigători ai sezoanelor anterioare ale show-ului, si Adina Raducan, castigatoarea XFactor.

Marele premiul al celui de-al saptelea sezon al show-ului "Te cunosc de undeva!" a fost acordat lui Cezar Ouatu, care l-a imtiat pe Michael Jackson, cu piesa "The Way You Make Me Feel". In aceeasi seara speciala, Cezar a primit si invitatia de a participa la cel de-al optulea sezon al show-ului transformarilor.

De asemenea, sambata seara, la Antena 1, Denisa si Raluca Tanase de la Bambi au primit premiul pentru cea mai surprinzatoare transformare a sezonului, pentru felul in care le-au imitat pe cele doua componente ale trupei t.A.T.u

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urilor All Urban si National
Perioada 16 mai 2015

Omul cu emoția la el! Cezar Ouatu este marele câștigător al sezonului 7 "Te cunosc de undeva!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x