Antena Căutare

FOTO. Provocarea juriului TCDU! Surpriză cu... pene!

Ozana Barabancea lansează o provocare neobișnuită pentru toți fanii emisiunii „Te cunosc de undeva!”. Misterul va fi dezvăluit în prima ediție a noului sezon!

Ozana Barabancea lansează o provocare neobișnuită pentru toți fanii emisiunii „Te cunosc de undeva!”. Misterul va fi dezvăluit în prima ediție a noului sezon!

O fotografie postată pe contul de facebook al juratei TCDU i-a făcut pe fanii emisiunii să ofere răspunuri care mai de care mai amuzante referitoare la neobișnuita prezență din cadru. Ozana a postat ghicitoarea alături de o invitație fermă pentru telespectatori de a urmări noul sezon al showului „Te cunosc de undeva!” : „Ce-i cu găina asta , oare ? Cine poate să imi spuna ? :))))
Numa' mâine nu -i poimâine ....Să ne îmbogațim sufletele cu muzică bună , concurenți pe măsură , glume spontane și poftă de cioace ! Echipa <Te cunosc de undeva> se primenește. Concurenți iubiți de public își etalează talentul în maniere impresionante , pe care nici nu le gândeai....Ruleta știeeeee !!!!

Nu rata premiera noului sezon Te cunosc de undeva sâmbătă, 12 septembrie, de la 20.00, la Antena 1!

Senzațional! Trupa Andrè SE REUNEȘTE sâmbătă seara!... Sunteţi gata? Sâmbătă, de la 20:00, începe un nou sezon al transformărilor! Andreea Bălan a vorbit despre modificările d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x