Antena Căutare

Interviu EXCLUSIV! Alina Pușcaș, despre divorț: ”Sunt pregătită să iau viața în piept!”

Alina Pușcaș este pregătită pentru noul sezon ”Te cunosc de undeva!”, care anunță a fi unul incendiar! Ea a vorbit, în exclusivitate, despre show, dar și despre viața sa privată!

Alina Pușcaș este pregătită pentru noul sezon ”Te cunosc de undeva!”, care anunță a fi unul incendiar! Ea a vorbit, în exclusivitate, despre show, dar și despre viața sa privată!

Reporter: Începe un sezon premium al emisiunii „Te cunosc de undeva”. La ce să se aștepte telespectatorii Antenei 1, începând din 13 septembrie?

Alina Pușcaș:
Începe sezonul cu nr.6! Suntem abia la jumătatea acestui show, mai avem cel putin șase sezoane :))) sper eu! Este un sezon mult așteptat, pentru că reunește practic unii dintre cei mai iubiți concurenți de până acum de la “Te cunosc de undeva!”. Ca în fiecare sezon, vom avea parte de multe reprezentații spectaculoase, note neașteptate pentru unii dintre concurenți, multe glume, pe alocuri haos :)), nebunie, muzică bună și foarte bună, invitați pe măsura show-ului, ținute superbe, coregrafii ce te fac să visezi frumos...

R: Spuneai într-un interviu că, dacă ai fi concurent la „Te cunosc de undeva”, ți-ar fi plăcut să interpretezi o piesă a unui personaj excentric, cum ar fi Lady Gaga. De ce?

A: Pentru că ar fi printre puținele posibilități /situații în care aș putea să mă scălămbăi asumat și justificat, pentru că în viața de zi cu zi nu sunt excentrică, dar undeva, acolo, în sufletul meu, mi-aș dori să-mi cunosc și latura asta.

R: Ce provocări profesionale aștepți?

A: Eu spun că pentru anul acesta mi-am asigurat provocările :)) Avem de finalizat sezonul 6 “Te cunosc de undeva!” și de început și dus până în finală show-ul “Dansează printre Vise”. Sunt două proiecte foarte importante pentru mine, în care mi-am pus tot sufletul și energia.

R: Spuneai la un moment dat că ți-ar plăcea să înveți să dansezi tango. Ai apucat să faci lucrul ăsta sau vei învăța pe ringul de dans de la „Dansează printre vise”?

A: Iată că nu am apucat să învăț Tango, pentru că nu mi-am găsit un partener disciplinat și care să aibă timp să vină la astfel de cursuri dar, ca să nu uitați niciodată vorba aceea cu „ai grijă ce-ți dorești” :)), voi învăța acest dans, chiar în emisiunea “Dansează printre vise”. Mai mult de atât nici nu puteam să obțin. Abia aștept... presimt cum mă așteaptă „la ușă” vânătăile.

R: Ești o mare iubitoare a sportului, a sporturilor extreme, în special. De unde această nevoie de adrenalină? Care sunt sporturile extreme pe care le-ai încercat?

A: Nu le pot numi chiar sporturi extreme. Îmi place kartingul, ATV mountain ride, climbingul, echitația... nu am încercat niciodată parapanta sau bungee jumping și nici nu o voi face, pentru că nu simt că aș avea nevoie de doze atât de mari de adrenalină. Îmi place într-adevăr să experimentez cât mai multe lucruri, dar îmi mentin doza de luciditate și de instinct de autoconservare.

R: Ai abandonat de tot muzica?

A: Habar nu am :)) În mintea și dorintele mele, nu am abandonat muzica dar, în continuare, încerc să-mi găsesc direcția cea mai potrivită.

R: Care este muzica pe care îți place să o asculți?

A: Îmi place foarte mult muzica R&B, soul, dar bineînțeles că îndrăgesc și genurile pop, dance, regge... cam tot mai puțin muzică orientală si genurile care folosesc acest timp de instrumental. Seara adorm întotdeauna pe muzica chill-out, Cafe del Mar. Mă relaxează foarte mult și am impresia că îmi și influentează visele și liniștea somnului.

R: Știm că-ți place să gătești. Care sunt preparatele care-ți ies cel mai bine?

A: O da... Gătesc destul de des. Într-adevăr, este o pasiune a mea mai veche. Îmi ies cam toate rețetele pe care îmi propun să le gătesc, deși recunosc că tot nu-mi iese mămăliguța... Nu știu ce se întâmplă??!! Desi ador mămăliguța, se pare că între mine și ea există o incompatibilitate la nivel de preparare :)) În schimb, îmi ies foarte bine preparatele făcute la cuptor. Îmi place să inventez rețete, să combin condimentele în functie de inspirația de moment. Și cele mai des încercate rețete au fost cele pe bază de carne de curcan sau pește.

R: Ce nu mănânci?

A: Nu mănânc preparate pane și mărar!!! Bleah... mor dacă simt măcar miros de mărar :))

R: În urma divorțului ai rămas cu vreo teamă?

A: Nu, nu am nici o temere, am trecut de ceva timp peste acest moment și sunt pregatită să iau viata așa cum vine ea, în piept, pentru că știu că va fi bine :)

R: Iubești din nou?

A: Momentan nu iubesc, dar sigur va veni și acel moment. Nu am de gând să forțez soarta în vreun fel în acest sens, pentru că sigur ce-i al meu e pus deoparte.

R: Care sunt lucrurile care te fac fericită?

A: Iubirea, familia și împlinirile profesionale... Și florile pe care le primesc atunci când nu mă aștept.

Rona Hartner a făcut 12 ore vocalize, înainte să cânte ca Aretha Franklin... BEST OF Anda Adam! Iată cele mai TARI transformări ale vedetei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x