Antena Căutare

Nadir nu o recunoaște pe Carmen Rădulescu: “Era în fața mea, dar nu știam că este ea”

Carmen Rădulescu vine sâmbătă, 5 decembrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, ca să-i facă o surpriză lui Nadir, concurentul care o va imita, cu piesa “Nu știu”.

Carmen Rădulescu vine sâmbătă, 5 decembrie, de la ora 20.00, la Te cunosc de undeva!”, ca să-i facă o surpriză lui Nadir, concurentul care o va imita, cu piesa “Nu știu”.

Era în public, în fața mea, mă uitam la ea, dar nu știam că este ea! Bine că a venit lângă mine pe scenă abia după ce am cântat... Dacă ar fi făcut-o înainte, n-aș mai fi fost în stare să cânt nimic”, spune Nadir.

La rândul ei, Carmen Rădulescu mărturisește că s-a simțit minunat, în vizită la “Te cunosc de undeva!”.Este emisiunea care îmi place la nebunie. Iar Nadir m-a imitat foarte bine. Poate ar fi trebuit să muște mai bine cuvintele, în rest, a fost în regulă… Nadir este un băiat foarte talentat și are prezență scenică. Alături de Ristei și Șerban, se află printre preferații mei, în acest sezon”, spune Carmen Rădulescu.

Ce reacție a avut Nadir când a văzut-o pe Carmen Rădulescu alături de el, pe scenă, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 5 decembrie, de la ora 20.00, numai la “Te cunosc de undeva!”.

Margherita din Clejani, în rolul lui Beyonce, la “Te cunosc de undeva!”: “Cred că am fost un pic prea sexy”... Ozana Barabancea, interpretare de senzație, alături de fiul ei: S-au transformat în Mahalia Jackson și Ray Charles și au...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x