Antena Căutare

O Lidia Buble aşa cum nu aţi mai văzut! Cântăreaţa a renunţat la inhibiţii pentru a se transforma în Britney Spears: “O să mă vadă tata. Tăiaţi-I cablul, vă rog!”

Seară grea pentru Lidia Buble care s-a transformat în Britney Spears din clipul “Slumber Party” “Știi la ce mă gândesc? Că o să mă vadă tata la televizor, cu personajul ăsta! Vă rog eu, tăiați-i cablul...”, spune Lidia, care va trebui să execute o coregrafie provocatoare, alături de baletul emisiunii, condus de Furnică.

Seară grea pentru Lidia Buble care s-a transformat în Britney Spears din clipul “Slumber Party”

“Știi la ce mă gândesc? Că o să mă vadă tata la televizor, cu personajul ăsta! Vă rog eu, tăiați-i cablul...”, spune Lidia, care va trebui să execute o coregrafie provocatoare, alături de baletul emisiunii, condus de Furnica.

Transformarea i-a dat bătăi de cap Lidiei și i-a făcut nopțile albe. “E super greu. N-am dormit nopțile din cauza personajului ăsta. Vorbesc serios. M-a stresat rău de tot!”, mai spune aceasta.

"A fost ceea ce trebuia", crede Aradits, în timp ce Ozana îi spune că piesa nu a fost una grea, însă momentul a fost unul foarte bun.

Început în forţă! Milli Vanilli au revenit la "Te cunosc de undeva!". Alin şi Pepe, show de zile mari: "O... Provocare pentru CRBL! Artistul intră în pielea lui Mihai Constantinescu: "Este uimitor ce ai făcut"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x