Antena Căutare

Oana Sîrbu, pregătită să facă show la "Te cunosc de undeva"! "Ai grijă ce îți dorești, că s-ar putea să se întâmple”

Cu o carieră impresionantă în spate şi cu zeci de hituri lansate, Oana Sîrbu e gata să facă faţă unei noi provocări. De sâmbătă, pe Antena 1, se alătură echipei de la "Te cunosc de undeva" şi e pregătită pentru spectacol.

Cu o carieră impresionantă în spate şi cu zeci de hituri lansate, Oana Sîrbu e gata să facă faţă unei noi provocări. De sâmbătă, pe Antena 1, se alătură echipei de la "Te cunosc de undeva" şi e pregătită pentru spectacol.

Cu această ocazie, artista a acordat un interviu revistei "Stil & Elan", în care povesteşte despre viaţa sa şi despre planurile de viitor.

Tatăl dumneavoastră a fost un interpret multilateral, dar în copilărie vi s-a interzis cariera artistică. De ce, cu ce au motivat părinţii această decizie?


"Tatăl meu ESTE un interpret multilateral, în sensul că și-acum, la o vârstă respectabilă, joacă în spectacolele Teatrului C-tin Tănase, merge în turnee, lucrează balet cu copiii sau se întâlnește cu vechii colegi. Nu s-a despărțit niciodată de teatru, de artă, de meserie. Practic, toate acestea reprezintă prima lui familie. A mai avut un frate pictor și profesor de arte plastice, Remus Stelian Sîrbu, care s-a stins la o vârsta fragedă, dar ne-au rămas niște lucrări splendide de la el, pictură și grafică. Și nu e adevărat că “mi s-a interzis” să fac meseria asta în copilărie, dimpotrivă, amândoi părinții m-au sprijinit deplin! Poate că am zis vreodată că le-a fost greu să mă lase să fac ce-mi plăcea, fiindcă știau ce implică o astfel de viață de artist. Și nu s-au înșelat. Dar a fost menirea mea. Și asta era clar din copilăria fragedă."

Încă de la început aţi ştiut că această profesie va însemna viitorul dumneavoastră sau pe atunci vă interesau şi alte domenii?


"Am simțit, mai corect, să fac meseria asta, să-mi duc visul, să fac ce-mi place."

Veţi apărea în show-ul Te cunosc de undeva? de pe Antena 1. Ce v-a plăcut în această emisiune pentru care aţi acceptat participarea?


Întregul concept mi-a plăcut, încă de acum câțiva ani. Și am dorit să fiu concurent. Dar… “ai grijă ce-ți dorești, că s-ar putea să se-ntâmple”. Acum trebuie să fac față provocărilor. Deși e mult de muncă și se lucrează în echipă, e foarte frumos.

În pielea cui doriţi cel mai mult să intraţi? Există cineva cu care „aţi schimba” viaţa chiar şi pentru o scurtă perioadă?


E greu să intri în pielea oricui. E mai simplu când ai cunoscut personalitățile respective. E greu să te “lași” pe tine de-o parte. Mai ales dacă ai o personalitate foarte puternică.


Raluca și Denisa de la Bambi, divele sexy de la "Te cunosc de undeva"! "Nu o luăm ca pe o competiție, ci ... "N-am știut că Mircea e atââât de frumos!" Uite cum arată fratele Alinei Eremia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x