Antena Căutare

Ozana, Ozana, unde-i oglinjoara? Jurata de la ”Te cunosc de undeva”, a ajuns ca biscuitele în dungă!

Ozana Barabancea , jurata de la ”Te cunosc de undeva”, a ajuns ca biscuitele în dungă! După ce a suferit o operație de micșoare a stomacului.

Ozana Barabancea , jurata de la ”Te cunosc de undeva”, a ajuns ca biscuitele în dungă! După ce a suferit o operație de micșoare a stomacului.

Cântăreața se apropie de silueta unui model și a reușit să îți uimească fanii după ce a publicat o fotografie cu ea având o siluetă de invidiat. Transformarea este una de-a dreptul uluitoare și fanii au fost impresionați de cum arată acum jurata emisiunii „Te cunosc de undeva”.

Cine ar fi crezut că Ozana Barabancea va trece printr-o trasformare totală, iar formele ei rubensiene vor deveni o amintire. Recent, jurata emisiunii „Te cunosc de undeva” s-a fotografiat într-o ținută care i-a pus silueta în evidență.

Așa cum era de așteptat, poza a adunat imediat mii de like-uri și zeci de comentarii din partea fanilor: „Ești extraordinară!„, i-au transmis fanii.

Transformare de zile mari! Ozana Barabancea e de nerecunoscut după ce a slăbit enorm! „Sunt subțirică și zglobie”... Jurații „Te cunosc de undeva”, Ozana Barabancea și Aurelian Temișan, pregătiți pentru show-ul transformărilor. Live pe A...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x