Antena Căutare

Raluca și Denisa de la Bambi, divele sexy de la "Te cunosc de undeva"! "Nu o luăm ca pe o competiție, ci ca pe o provocare"

Frumoase, talentate, super sexy şi puse pe distracţie! De sâmbătă, de la 20:30, pe Antena 1, Raluca şi Denisa Tănase intră în marea provocare "Te cunosc de undeva", ocazie cu care au acordat un interviu special.

Frumoase, talentate, super sexy şi puse pe distracţie! De sâmbătă, de la 20:30, pe Antena 1, Raluca şi Denisa Tănase intră în marea provocare "Te cunosc de undeva", ocazie cu care au acordat un interviu special.

Cele două artiste au vorbit deschis, pentru "Gazeta de Sud", despre ce înseamnă această experienţă pentru ele.

Veți participa la cel de-al șaptelea sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva”. Ce înseamnă această competiție pentru voi?


Raluca: Suntem foarte bucuroase să participăm la noul sezon “Te cunosc de undeva!”. Nu o luăm ca pe o competiție, ci ca pe o provocare. Pentru noi, ca artiști, formatul emisiunii este mai mult decât ofertant, te solicită ca interpret, dansator, actor. Suntem convinse că vom învăța lucruri noi, că vom descoperi în noi posibilități interpretative necunoscute până acum și că dorința de a ne autodepăși ne va ajuta să progresăm. Este, de asemenea, o bună ocazie pentru ca publicul să ne cunoască mai bine, atât ca artiști, cât și ca oameni. Să demontăm păreri și idei preconcepute, să surprindem. Suntem pregătite să le oferim celor de acasă un show total, iar dorința și presiunea sunt cu atât mai mari, cu cât acest sezon vine după unul în care au participat cei mai buni concurenți de până acum ai emisiunii.

Cum aţi fost convinse să spuneți ”da” acestei provocări?


Denisa: Am urmărit toate sezoanele de până acum ale emisiunii. Fiind fane înfocate, automat a născut în noi dorința de a participa și chiar de multe ori ne jucam încercând să imităm anumiți cântăreți. Așa că, atunci când am primit invitația de a concura în cel de-al șaptelea sezon, am răspuns afirmativ, fără să ne gândim de două ori.

Cum vi se par ceilalți concurenți? Care credeți că sunt atuurile voastre în competiția deschisă cu ei?


Raluca: Fiind de mulți ani în acest domeniu, pe majoritatea îi cunoșteam deja. Însă, odată cu acest proiect, ne-am transformat din colegi în prieteni. Suntem o mică familie, petrecem foarte mult timp împreună, chiar și când nu avem filmări, ieșim cu toții in oras. Kamara a făcut și un grup pe Whats app și suntem în permanentă legătură unii cu ceilalți. Ne trimitem poze, ne povestim activitățile. Deocamdată nu simțim concurența, din contra: ne ajutăm între noi și ne dăm sfaturi legate de personaje, interpretare, mimică etc. Sunt toți foarte talentați și ne bucurăm că e așa. Asta ridică ștacheta emisiunii foarte sus. Suntem conștienți de faptul că acest show, înainte de a fi un concurs, este un format de divertisment și că principalul obiectiv este acela de a le oferi celor de acasă o seară de sâmbătă frumoasă, haioasă, un divertisment de calitate. Felul în care cei care ne urmăresc primesc și țin minte pe mai departe momentele noastre este cu siguranță mai important decât notele pe care le primim sau ni le dăm între noi.

Care este artistul pe care ați vrea neapărat să-l întruchipați la ”Te cunosc de undeva”?


Raluca: Aici avem dispute pentru că, deși suntem surori și mai și cântăm împreună, avem gusturi muzicale diferite. Una vrea populară, cealaltă melodii de linie sau momente complexe de show, cu coregrafie etc. Dacă înainte de a începe filmările aveam în minte liste interminabile cu personaje pe care ni le-am dori la ruletă, a durat foarte puțin să realizăm că tocmai artiștii la care nu ne-am gândi niciodată că i-am putea imita ar putea face deliciul acestui format.

Sâmbătă, 14 februarie: Alina Eremia, Lidia Buble, Oana Sîrbu, Bambi, Liviu Vârciu, Daniel Iordăchioae, Cezar Ouatu și Al... Oana Sîrbu, pregătită să facă show la "Te cunosc de undeva"! "Ai grijă ce îți dorești, că s-ar putea să s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x