Antena Căutare

Ruby, concurenta de la „Te cunosc de undeva”, și-a făcut un nou tatuaj într-un loc interzis! Fanii: „Chiar era nevoie de unul nou!”

Apetisanta Ruby, concurenta de la „Te cunosc de undeva”, și-a făcut un nou tatuaj. Locul ales de această dată a fost spatele.

Apetisanta Ruby, concurenta de la „Te cunosc de undeva”, și-a făcut un nou tatuaj. Locul ales de această dată a fost spatele.

Printre desenele aflate pe corpul artistei enumerăm o inimă pe care scrie „mamaia”, dedicată bunicii ei, o rândunică, pentru că a crescut pe strada Rândunelelor în Medgidia, flori de hibiscus, două fundiţe pe picioare.

Unul dintre cele mai incitante tatuaje se află pe coapse și o parte din fese, – o insulă cu şezlonguri şi palmieri, desen cu care cunoscuta cântăreață se mândrește foarte mult!

De data asta, așteptăm ca artista să ne dezvăluie semnificația tatuajului ales.

Show total în semifinala ”Te cunosc de undeva!” Daniel Max Dragomir se transformă în Stromae și povestește cum l-a cuno... Au muncit, s-au străduit și au demonstrat că merită! Ei sunt cei cinci finalişti de la "Te cunosc de undeva!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x