Antena Căutare

Senzațional! Trupa Andrè SE REUNEȘTE sâmbătă seara!

Fetele care încântau milioane de adolescenți din România la finele anilor '90 se vor afla, din nou împreună, pe platoul emisiunii „Te cunosc de undeva!”

Fetele care încântau milioane de adolescenți din România la finele anilor '90 se vor afla, din nou împreună, pe platoul emisiunii „Te cunosc de undeva!”

Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Două domnișoare foarte talentate și foarte frumoase cucereau inimile românilor în urmă cu mai bine de 15 ani. Trupa Andrè a cântat pe scenele din țară până în 2001, iar piese precum „Liberă la mare”, "Prima iubire", "Noapte de vis (Moșule, ce tânăr ești)" sau "Lasă-mă papa la mare” au ocupat primele locuri în topurile naționale, fiind difuzate de toate stațiile radio importante.

După 14 ani de la încheierea colaborării, Andreea Antonescu și Andreea Bălan vor fi, din nou, alături. Sâmbătă, 12 septembrie, ora 20.00 debutează cel de-al optulea sezon al transforming-show-ului, „Te cunosc de undeva!”, iar cele două fetițe, fără codițe, se vor afla față-n față, însă în posturi diferite. Andreea Bălan va ocupa unul dintre locurile juraților TCDU, în vreme ce fosta sa colegă de trupă se numără printre concurenții noului sezon al emisiunii difuzate de Antena 1.

Nu rata premiera noului sezon Te cunosc de undeva sâmbătă, 12 septembrie, de la 20.00, la Antena 1!

Cosmin Seleși a primit vestea pe care o aștepta... de-o viață!... FOTO. Provocarea juriului TCDU! Surpriză cu... pene!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x