Antena Căutare

SEZON NOU TCDU: Îţi mai aduci aminte de trupa L.A.? Stai să vezi ce show o să facă Liviu Vârciu la "Te cunosc de undeva!"

Fără îndoială, trupa L.A. este una dintre cele mai cunoscute formaţii din istoria muzicală a României. Oare cine nu îşi mai aminteşte super hit-ul "Ochii tăi"?

Fără îndoială, trupa L.A. este una dintre cele mai cunoscute formaţii din istoria muzicală a României. Oare cine nu îşi mai aminteşte super hit-ul "Ochii tăi"?

În 1998, Liviu Vârciu, Aurelian Ciocan şi Adrian Zainea îşi uneau talentul şi rupeau topurile de la radio. Cu ce? "Toată viaţa mea", "Când vine noaptea" şi "Numai tu" sunt doar câteva dintre melodiile care au rămas în mintea tuturor, deşi au trecut ani buni de la lansarea lor.

De-a lungul carierei, băieţii de la L.A. au avut șase turnee naționale și trei internaționale, cântând pentru comunitățile de români din Statele Unite, Canada și Germania. În 2001, au obținut premiile „Cel mai bun album de muzică de petrecere”, iar doi ani mai târziu premiul pentru „Cel mai îndrăzneț proiect muzical al anului 2003”. Ce vremuri, ce amintiri....

De sâmbătă, 14 februarie, Liviu Vârciu intră în marea provocare "Te cunosc de undeva"! Nu rataţi un super show!

Alina Eremia şi Cezar Ouatu, dezvăluiri despre noul sezon "Te cunosc de undeva!": "Se vor întâmpla lucrur... Liviu Vârciu, declarații fierbinţi pentru Alina Pușcaș: “De ce crezi că sunt aici? Ca să te cunosc pe tine"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x