Te Cunosc de Undeva

SÂMBĂTĂ, ora 20.00

Show-ul transformărilor a fost urmărit de peste 1.770.000 de telespectatori! "Te cunosc de undeva!", lider de audiență la orașe

 
+3 click pentru
galerie

Show-ul "Te cunosc de undeva!", care l-a ales castigator pe Daniel Max Dragomir, cu o transformare in Prince, a fost sambata seara lider de audienta in mediul urban. Emisiunea prezentata de Alina Puscas si Cosmin Selesi a adunat in fata micilor ecrane 1.777.000 de telespectatori la nivelul publicului din toata tara, in minutul de maxima audienta, de la 20.49.

            Asadar, la nivelul publicului de la orase, Antena 1 s-a situat pe primul loc si a obtinut sambata seara, pe perioada difuzarii emisiunii (20.00 - 23.20), o audienta medie de  7,1 puncte de rating si o cota de piata de 15,4%.

            Noi transformari de top au realizat sambata aceasta concurentii de la "Te cunosc de undeva!". Astfel, Anda Adam a imitat o legendă vie a muzicii ușoare românești, Corina Chiriac, și a interpretat “Permiteți”, o melodie compusă de aceasta în  anul 1986. Sore a realizat  un travesti de o dificultate vocală extremă, Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, Alex Vasilache l-a readus la “Te cunosc de undeva!” pe Liviu Vasilică și a îmbrăcat un costum popular pus la dispoziție de chiar fiul rapsodului, Florin Vasilică, in timp ce Bianca Sârbu l-a imitat pe Daniel Crețu și a cântat chiar alături de colegii solistului de la Mahala Rai Banda. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au adus pe scena show-ului o poveste country celebră, transformați în cei de la Rednex, iar Ruby a fost Zara Larsson, o doamnă suedeză care a devenit cunoscuta de curând, după ce a câștigat un concurs de talente în țara sa. “Cuza” a încercat sa intre cat mai bine in pielea lui Jason Derulo, pe cand Biu a fost un personaj care și-a ales numele de scenă pentru a arăta lumii întregi că este foarte mândră de originea ei dominicană, Amara la Negra.

Gala a fost deschisă de vânătorul de talente tinere, Florin Ristei, și trupa sa, FreeStay, care au urcat pe scenă alături de o adolescentă frumoasă cu înclinații muzicale, Katarina Dryer.

Cea mai reusita transformare a editiei a fost realizata de Daniel Max Dragomir, care l-a intruchipat pe Prince și a cântat “Purple Rain”, hit devenit coloana sonoră a unui film inspirat chiar din viața megastarului.

Sursa:Kantar Media                         

Copyright:ARMADATA S.R.L.                        

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group                     

Analiza este facuta pe target-urile All urban si National                        

Perioada 18 martie 2017                 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Playhttps://goo.gl/mJ7LTV. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

mai multe